Eveline Scheren, Biowijnclub:

"Steeds mooier aanbod biologische wijnen"

Tholen - Eveline Scheren is vier jaar geleden Biowijnclub gestart. Ze beschikt inmiddels over een vaste klantenkring. Abonnees van Biowijnclub ontvangen zes keer per jaar drie zorgvuldig geselecteerde flessen biologische wijn. "De vaste klanten weten precies welke wijnen ze lekker vinden. Dankzij de abonnementvorm kunnen ze in de loop van de tijd namelijk veel verschillende wijnen proeven. Ik laat ze altijd een breed scala aan wijnen proeven", aldus Eveline. Ze merkt dat de meeste klanten mensen zijn die bewuster bezig zijn. "Gelukkig wordt deze groep steeds groter."

Eveline is blij met de vele opties die ze heeft aan de aanbodkant. "Mijn klanten kunnen uit een gevarieerd assortiment kiezen. Het aanbod aan biologische wijnen is nog altijd groeiende en wordt daardoor steeds mooier." Wel is het zo dat de interesse in biologische wijn nog steeds achter loopt op andere productgroepen binnen de bio-branche, zoals vlees of groente en fruit. Veel mensen hebben het idee dat wijn uit zichzelf al biologisch is."


Proefpakket 'Wijnen uit de buitencategorie'.

Biowijnclub doet mee aan de verkiezing 'Webwijnwinkel van het jaar'. "De website heeft een nieuwe, frisse look gekregen. Ook de navigatiestructuur is verbeterd, zodat de wijnen nog makkelijker vindbaar zijn. Men kan bijvoorbeeld zoeken op wijnstreek, land of druivenras en zelfs een bepaald wijnhuis selecteren. Tevens is nu in één oogopslag duidelijk dat Biowijnclub niet alleen wijn verkoopt, maar ook een wijnabonnement aanbiedt, wijnproeverijen verzorgt en een wijncursus biedt."


De homepage van de website.

Bij Biowijnclub kan men dus ook een biologische wijnproeverij op locatie of aan huis boeken. Speciaal hiervoor heeft Eveline zes biologische topwijnen geselecteerd. "Deze proeverijen organiseer ik zo'n tweemaal per maand, bijvoorbeeld ter ere van een verjaardag. Dit is vaak gezellig én leerzaam. Ik neem bijvoorbeeld aromaflesjes mee, zodat de gasten meer leren wat ze kunnen ontdekken in de geur van de wijnen. Uiteraard ga ik ook dieper in op het mondgevoel. Hierdoor leren de gasten gedurende de proeverij diverse aspecten van wijn te herkennen."

Eveline merkt dat ook horecaondernemers steeds meer open staan voor biologische wijnen. "Er zitten zelfs ondernemers tussen die volledig over willen naar biologisch. Vooral deze groep is interessant voor Biowijnclub."

Voor meer informatie:

Eveline Scheren
Biowijnclub
H. Roland Holststraat 48
3511 MV Utrecht
030 8775919
06 14582551
info@biowijnclub.nl
www.biowijnclub.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven