Voor het lekkerste, ambachtelijke vlees moet je bij Slagerij Oostwal in Amsterdam zijn. Deze slagerij houdt zich steeds meer bezig met biologische producten, kruiden zonder e-nummers en glutenvrije producten. Slagerij Oostwal aan het Purmerplein heeft al jarenlange ervaring. Sinds maart van dit jaar heeft zoon Rob Oostwal de slagerij overgenomen. Hij vindt het belangrijk steeds meer te concentreren op biologische producten. Ook producten zonder e-nummers en gluten zie je steeds vaker, en dat is alleen maar goed, als het aan Rob ligt. De klanten van Oostwal reageren er dan ook goed op de ontwikkeling. "Ons assortiment bestaat niet volledig uit biologische producten, maar het breidt zich in de loop van tijd wel steeds verder uit. De reacties daarop zijn hartstikke goed", licht hij toe.
Voor meer informatie: www.purmerplein.nl
Bron: Dichtbij - Amsterdam-Centrum
Steeds meer bio-producten bij Slagerij Oostwal
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-12-08 Versoepeling van eisen voor Zweedse bio-varkenshouderij
- 2023-12-07 Nog niet alle supermarkten hebben kip zonder keurmerk uitgefaseerd
- 2023-12-01 Positieve resultaten voor slagersformule De Groene Weg
- 2023-11-30 GeluksVogeldag met thema dubbeldoel kippen
- 2023-11-30 Nudgingcampagne met biologisch vlees en vleeswaren gaande in AH-schappen
- 2023-11-23 Johan Walvoort vertelt op lokale radio over omschakeling naar biologisch
- 2023-11-21 Ammoniakemissie reductie bij varkens - vijf biologische bedrijven in beeld
- 2023-11-17 Minister Adema bezoekt biologisch varkenshouder
- 2023-11-15 QA manager Yarrah neemt modderbad
- 2023-11-08 "Meer dan de helft van de Europeanen vermindert vleesconsumptie"
- 2023-11-07 Vriesvers concept geïntroduceerd bij Ekoplaza Den Bosch
- 2023-11-06 Nieuw: nationale dierlijke database 'OrganicXLivestock'
- 2023-10-16 Eerste geval van blauwtong serotype 3 in Duitsland bevestigd
- 2023-10-11 “We willen vleesminnend Nederland helpen om voor duurzaam vlees te kiezen”
- 2023-10-09 Vleesnota 2023: vleesconsumptie is verder gedaald in 2022
- 2023-10-09 Veel te beleven tijdens de eerste Goed Verhaal Dag op bio-boerderijen in Vaassen, Buren en Zoeterwoude