Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Steeds meer bio-producten bij Slagerij Oostwal

Voor het lekkerste, ambachtelijke vlees moet je bij Slagerij Oostwal in Amsterdam zijn. Deze slagerij houdt zich steeds meer bezig met biologische producten, kruiden zonder e-nummers en glutenvrije producten. Slagerij Oostwal aan het Purmerplein heeft al jarenlange ervaring. Sinds maart van dit jaar heeft zoon Rob Oostwal de slagerij overgenomen. Hij vindt het belangrijk steeds meer te concentreren op biologische producten. Ook producten zonder e-nummers en gluten zie je steeds vaker, en dat is alleen maar goed, als het aan Rob ligt. De klanten van Oostwal reageren er dan ook goed op de ontwikkeling. "Ons assortiment bestaat niet volledig uit biologische producten, maar het breidt zich in de loop van tijd wel steeds verder uit. De reacties daarop zijn hartstikke goed", licht hij toe.

Voor meer informatie: www.purmerplein.nl

Bron: Dichtbij - Amsterdam-Centrum

Publicatiedatum: