Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.
Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!
Je ziet deze popup omdat dit de eerste keer is dat u de site betreed. Als u dit bericht blijft krijgen zet dan alstublieft uw cookies aan
Steeds meer bio-producten bij Slagerij Oostwal
Voor het lekkerste, ambachtelijke vlees moet je bij Slagerij Oostwal in Amsterdam zijn. Deze slagerij houdt zich steeds meer bezig met biologische producten, kruiden zonder e-nummers en glutenvrije producten. Slagerij Oostwal aan het Purmerplein heeft al jarenlange ervaring. Sinds maart van dit jaar heeft zoon Rob Oostwal de slagerij overgenomen. Hij vindt het belangrijk steeds meer te concentreren op biologische producten. Ook producten zonder e-nummers en gluten zie je steeds vaker, en dat is alleen maar goed, als het aan Rob ligt. De klanten van Oostwal reageren er dan ook goed op de ontwikkeling. "Ons assortiment bestaat niet volledig uit biologische producten, maar het breidt zich in de loop van tijd wel steeds verder uit. De reacties daarop zijn hartstikke goed", licht hij toe.