Feestelijke opening Estafette Den Haag

Ondanks de tropische temperaturen was het afgelopen zaterdag 19 juli een drukte van belang in de Aert van der Goesstraat in Den Haag, bij de opening van Estafette de biologische eetwinkel van Den Haag. Afgelopen week was de winkel gesloten i.v.m. een verbouwing, met het doel om van de voormalige Gaia Natuurvoedingswinkel een frisse Estafette-winkel te maken met een uitgebreider assortiment.


De dag voor de opening legde de schilder de laatste hand aan de pui

"Begin oktober vorig jaar hebben we bij Gaia het stokje overgenomen van Aya van Cuylenborg, die de bio-dynamische natuurvoedingswinkel 35 jaar lang met veel inzet en overtuiging runde", vertelt Merle Koomans van den Dries van Estafette Odin. "Vervolgens zijn we voorbereiding gaan treffen voor de ombouw tot Estafette-winkel. We hebben producten vervangen en toegevoegd, aanbiedingen ingevoerd en de winkelautomatisering aangesloten op het Estafette-netwerk. De volgende stap was de verbouwing. Met nieuwe schappen, een vernieuwde broodafdeling met professionele oven en brood van biologische bakkerij Van der Westen, de Estafette-naam op de gevel en alles wat er verder bij hoort. Alles bij elkaar toch een flinke klus", vervolgt Merle, "en we hebben dan ook tot donderdagavond laat met het hele team hard gewerkt om de puntjes op de i te zetten."


Het team met collega's uit Geldermalsen, de avond voor de opening

Om te vieren dat de verbouwing achter de rug was en even stil te staan bij het resultaat, was er afgelopen zaterdag 19 juli een klein openingsfeestje voor klanten en andere belangstellenden. Met koffie en lekkere hapjes, extra feestelijke aanbiedingen, muziek en proeverijen. Om 12 uur hield Estafette Odin-directeur Theo Boon en korte speech, waarna het lintje door oud-Gaia- en nu-Estafette-medewerker Aad werd doorgeknipt en alle aanwezigen met een glas appelcider hebben getoost op een gezonde verdere toekomst van de winkel.


Opening Estafette Den Haag door Aad

Voor meer informatie:

Merle Koomans van den Dries
Estafette Odin B.V.
T: 0345 577133
M: 06 21895635
m.koomans@estafette.org
www.estafette.org

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven