IFOAM Leiderschapscursus bezoekt BioBrass

Bio Brass in Zeewolde heeft dinsdag 15 juli zijn deuren geopend voor de deelnemers aan de internationale IFOAM Academy-opleiding: Organic Leadership Course. Deze wordt dit jaar gehouden in Driebergen en bestrijkt 8 dagen in Nederland. In totaal zijn 20 deelnemers uit 12 verschillende landen op bezoek geweest bij Bio Brass om hun unieke combinatie te bekijken van grootschalige, professionele biologische landbouw en intiemere lokale initiatieven als Hannah's en de Beleef Tuin.Ronald van Marlen doet verslag: "Voor veel deelnemers was een bezoek aan de Nederlandse polder al een belevenis, maar het bezoek aan Bio Brass werd vooral een groot succes dankzij de bevlogen bijdrage van Gerjan Snippe en Douwe Monsma. Beide telers wisten met autoriteit en passie hun bevlogenheid op de groep over te brengen en er is uitgebreid gediscussieerd over belangrijke vraagstukken in de hedendaagse biologische beweging."


Gerjan Snippe (blauwe polo) geeft toelichting.

De leiderschapscursus zal worden afgerond met een kort bezoek aan Kraaybekerhof en een bezoek aan Brussel waar met EU-Commissieleden gesproken zal worden over de geplande wijzigingen in de EU-Verordening.

De Leiderschapscursus van IFOAM wordt wereldwijd gegeven en zal zeer waarschijnlijk ook volgend jaar in Nederland beschikbaar zijn voor deelnemers.

Voor meer informatie: www.ifoam.org/academy

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.