Justnuts introduceert: Nutty Frutty tussendoortjes

Ze zijn goed voor je, lekker en eerlijk gemaakt. De nieuwe Nutty Frutty tussendoortjes van justnuts zitten vol met noten, zaden en gedroogd fruit. De tussendoortjes passen goed bij huidige food trends, zoals bewust eten volgens de Voedsel Zandloper. Alle ingrediënten zijn biologisch en bevatten geen onnatuurlijke onzin. Zo maak je tussendoortjes die goed voor je zijn.

Het gehele gezin blij

De nieuwe Nutty Frutty zakjes worden namelijk door mama's, papa's en kinderen erg lekker gevonden. Voor mama's en papa's gaan ze makkelijk mee in de werktas. De kinderen vertellen dat ze de zakjes er leuk uit vinden zien en dat ze echt lekker zijn. Daar zijn hun papa's en mama's natuurlijk erg blij mee. Eindelijk iets wat mee naar school kan, wat ook daadwerkelijk goed voor ze is.


Cranberries, cashews & pumpkinseeds.

Gezond

Het belangrijkste bij het maken van een lekker, gezond tussendoortje is om alleen de goede ingrediënten te gebruiken. Ingrediënten die je gelijkmatig van energie voorzien. Dus zonder geraffineerde suikers, ongezonde witte bloem of andere onnatuurlijke onzin. Ingrediënten die je lichaam iets goeds geven.

Justnuts brengt nu twee Nutty Frutty tussendoortjes op de markt:
  • Cranberries, cashews & pumpkinseeds (40 gram)
  • Hazels, raisins & raw coconut (40 gram)

De Wereldgezondheidsorganisatie adviseert ongeveer dertig gram noten en zaden per dag. Goed voor je omdat ze veel ijzer, vitamine B en E bevatten. Uit onderzoek van Harvard Univerisity blijkt namelijk dat als je elke dag een handje noten (+/- 30 gram) eet, je langer leeft. Daarom zitten er in de Nutty Frutty tussendoortjes een boel noten en zaden. Gemixt met bijvoorbeeld heerlijke sappige gedroogde cranberry's uit Quebec in Canada. De plek waar cranberry's van oorspronkelijk vandaan komen. De indianen gebruikte de cranberry als een medicijn. Een gezonde bes dus. Of met wat rauwe kokosnoot chips vol goede gezonde vetten, die je lichaam nodig heeft.


Hazels, raisins & raw coconut.

Verantwoord

Justnuts wil graag goede tussendoortjes maken, die ook goed gemaakt zijn. Daarom besteedt het veel aandacht aan de herkomst van de ingrediënten en hoe de tussendoortjes gemaakt worden. Die moeten natuurlijk goed smaken, maar een verantwoorde productie is voor justnuts een voorwaarde. Alle ingrediënten zijn 100% biologisch en er wordt nooit onnatuurlijke onzin aan toegevoegd. De Nutty Frutty tussendoortjes zijn internationaal, maar ook heel lokaal. De ingrediënten komen overal vandaan, maar ze worden ingepakt door de sociale werkplaats van Den Haag. En de zakjes die gebruikt worden, worden in Den Haag gemaakt.

Justnuts

Justnuts is opgericht door Erik van Gangelen en Thijs van den Munckhof. Ons verhaal begint met Erik. In 2011 werkt hij voor groot Nederlandse bedrijf en rond 4 uur heeft hij vaak trek. Zeg maar behoefte aan goede energie om te kunnen gaan, gaan, gaan tot het einde van de dag. Het enige dat hij in het bedrijfsrestaurant, de supermarkt of zijn favoriete koffietentje kan vinden zit volgepropt met suiker of onnatuurlijke onzin. Hij belt zijn goede vriend Thijs. Ze praten er honderduit over, liggen er 's nachts wakker van, maken saaie spreadsheets en marktanalyses. Uiteindelijk besluiten ze om hun eigen gezonde tussendoortjes te gaan maken. Hun familie en vrienden denken dat ze gek geworden zijn, justnuts.

Justnuts is onder andere te koop bij Jumbo, Albert Heijn (To Go), Makro, Marqt en een heleboel onafhankelijke broodjeswinkels, sandwichbars en natuurvoedingswinkels.

Voor meer informatie of samples om zelf te proeven:

justnuts
Erik van Gangelen
0614689443
erik@justnuts.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven