Heerlijk waar!: Nieuw label voor 'bio-cadeautjes'

Heerlijk waar! brengt sinds kort diverse biologische producten op de markt. Probeer bijvoorbeeld de j'aim appelperentaart.

Wat is j'aim?

De j'aim van Heerlijk waar! mag geen jam genoemd worden omdat er teveel fruit in zit en er helemaal geen suiker toegevoegd is. Toch is deze j'aim heerlijk zoet en smaakt als jam, lekkerder nog eigenlijk. J'aim wordt ambachtelijk bereid van het lekkerste biologische fruit. Ieder potje is voor tenminste 50% gevuld met heerlijk biologisch fruit en gezoet met biologisch appelconcentraat. Eigenlijk 100% fruit dus en 40% minder calorieën.


En Heerlijk waar!, wat is dat?

Heerlijk waar! is een label voor biologische cadeautjes voor jezelf of voor een ander, om samen van te genieten. De producten zien er strak en hip uit zodat je ze wilt hebben als decoratie in de keuken of op je ontbijttafel. Daarnaast zijn ze biologisch, ambachtelijk en als het even kan ook nog fairtrade, dus goed voor iedereen. Samen genieten is zo nog leuker!

Het assortiment bestaat nu uit drie soorten j'aim, siroop, koffie en thee en wordt razendsnel verder uitgebreid.

Waar koop ik j'aim van Heerlijk waar?

Heerlijk waar! – Deli & co is nu alleen nog te koop in de eigen webshop www.heerlijk-waar.nl maar binnenkort ook in een stenen Heerlijk waar!-winkel.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.