Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Traay: veel belangstelling voor de bij en haar producten tijdens biologisch lifestyle festival

Het biologische lifestyle festival EkoTown was het moment om kennis en ervaring op het gebied van een gezonde biologische lifestyle te delen. En om nieuwe dingen te proeven!

De Traay staat bekend om haar grote assortiment lekkere (biologische) honingsoorten, honingspecialiteiten en mooie bijenproducten. Tijdens het festival grepen vele bezoekers dé kans om eens een ander type honing te proberen dan ze gewend zijn. Maar ook Mede, de 4 honingtoppings en agavesiropen, rijst- en speltstroop hadden veel mensen nog nooit geproefd.


De Traay deelde de festivaltent met Horizon.

De saladebar met een uitgebreide keuze aan heerlijke ingrediënten maakten het geheel af. Mensen waren positief verrast hoeveel verschillende heerlijke producten we dankzij de bij kunnen maken en hoe bijzonder ze zijn!


Over Imkerij de Traay

Het verhaal begint in 1977 aan de Traayweg in Leersum. Met passie voor bijen, de natuur en de ambitie om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van een breed assortiment kwaliteitshoning en bijenproducten. Inmiddels gevestigd in Lelystad waar de honing met dezelfde gedrevenheid wordt verwerkt. De Traay combineert haar ambachtelijke imkerij met moderne honingverwerking, wat resulteert in een prachtig assortiment kwaliteitshoning. Het EKO-keurmerk en eigen kwaliteitscontroles geven de garantie dat de biologische honing en andere mooie producten voldoen aan zeer strenge normen.

Voor meer informatie: www.detraay.com
Publicatiedatum: