'de Melkdialogen' op Hoeve Ackerdijck

Het weekend van zaterdag 21 en zondag 22 juni is het weekend van zowel Lekker naar de Boer als de Midden Delfland Dagen. Daarom staat biologisch melkveebedrijf Hoeve Ackerdijck aan de Rotterdamseweg 223 in Schipluiden dit weekend volledig in het teken van de biologische productie van melk. Als ultieme kennismaking met het product melk op Hoeve Ackerdijck staat op zondag 22 juni van 14:00-15:00 uur een interactieve energieke presentatie rond het thema onbewerkte melk op de planning. Veehouder Arie van de Berg en melksommelier Bas de Groot zullen deze presentatie samen verzorgen.

Alle burgers, buitenlui, bestuurders, bedrijfsleven en boeren zijn uitgenodigd om actief mee te doen, denken en drinken van en over dit 'Witte Karaktervolle Hollandse Goud'. De deelnemers worden meegenomen in de wereld van melk, de smaak, de beperkingen, de kansen, de verbinding, het landschap, de regio, biodiversiteit en alles wat er voorbij komt.Hoeve Ackerdijk is het weekend van 21 en 22 juni open van 11:00-16:00 uur. Op beide dagen zijn er doorlopend rondleidingen, kinderspeurtochten, melkproeverijen, informatie over weidevogelbeheer en draait het specerijenmolentje.

Voor meer informatie:

www.hoeveackerdijk.nl
www.facebook.com/terroirrauwemelk
www.middendelflanddag.nl/

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.