Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eerste Glutenvrije Winkel geopend in Amsterdam

Vrijdag 30 mei 2014 is de Glutenvrije Winkel geopend in de Pretoriusstraat 37 in Amsterdam Oost. Het gaat om een winkel vol glutenvrije producten, een uitkomst voor iedereen met coeliakie. Klanten hoeven geen etiketten te lezen zoals in andere supermarkten, maar kunnen alles pakken wat ze lekker vinden.

Eigenaar Hella ten Oever kan iedereen goed advies geven: haar tweeling van 9 eet al 8 jaar glutenvrij en zodoende weet ze precies welke producten een must zijn in haar assortiment. Een gedeelte van de producten in de winkel is biologisch én glutenvrij. Biologisch en glutenvrije merken in de winkel zijn onder meer: Mongozo, Amisa, Rizopia (pasta), Doves Farm, Le Pain des Fleurs, Plamil chocolade, Rosies, Werz, Bauckhof, Bioculinair en Emil Noel.


 
Iedereen met interesse in glutenvrij eten is van woensdag tot en met vrijdag van 10:00 –18:00 uur en op zaterdag van 10:00 –17:00 uur van harte welkom.
 
Voor meer informatie: Hella ten Oever, 06 22142944, www.facebook.com/GlutenvrijewinkelAmsterdam, www.glutenvrijewinkelamsterdam.nl
Publicatiedatum: