BioCore BV is verhuisd naar Weesp

Na meer dan 20 jaar in Lelystad is BioCore, het handelshuis voor biologische granen, zaden, peulvruchten en bijproducten, verhuisd naar Weesp.

Per vrijdag 23 mei 2014 is het nieuwe kantoor aan het Nesland 5M in gebruik genomen. De moderne en lichte locatie is vanwege de nabijheid van Amsterdam en Schiphol goed bereikbaar voor internationale bezoekers. Door de centrale ligging in Nederland is Weesp ook met de auto en het openbaar vervoer goed te bereiken.

De 'core business' van BioCore verandert niet. BioCore kan in Weesp al haar ambities op het gebied van internationale handel in biologische granen, oliehoudende zaden, peulvruchten en bijproducten voor dierlijke en humane consumptie waar maken en verder uitbouwen.


De nieuwe 'tradingfloor'.

De gezichten bij BioCore blijven ook vertrouwd. Marco, Arjen, Janneke, Jacqueline en Janet zijn ook in Weesp bereikbaar voor al uw vragen. Naast deze vertrouwde gezichten starten er binnenkort nieuwe medewerkers. Te beginnen met Rachelle. Zij zal op 1 juni het BioCore-team op logistiek gebied komen versterken.

De nieuwe contactgegevens:

BioCore BV
Nesland 5M
1382 MZ Weesp
Tel: +31 (0) 294 805 000
Fax: +31 (0) 294 805 010
biocore@biocore.nl
www.biocore.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven