"Celine Brugman: "Dit wordt mijn jaar; een eigen zaak, een nieuwe winkel"

Natuurwinkel Gouda is nu ook helemaal v/d Natuur

Donderdag 22 mei viert Natuurwinkel Gouda een dubbel feest met haar bezoekers, relaties en leveranciers. Op deze dag heropent Natuurwinkel, nadat de afgelopen weken de winkel totaal is verbouwd en van eigenaar is verandert. Toch blijft deze Natuurwinkel alle vertrouwde gezichten behouden. Celine Brugman was altijd al de drijvende kracht achter deze winkel, maar nu is zij ook officieel de eigenaar. Dat op zich is natuurlijk al een feestje waard, maar de nieuwe v/d Natuur-uitstraling maakt het heropeningsfeest helemaal compleet.


Rechts eigenaresse Celine.

De verbouwing van Natuurwinkel lag voor de hand, omdat Natuurwinkel Gouda nog meer dan voorheen haar klanten wil betrekken bij alles wat de natuur te bieden heeft. Niet alleen het smaakvolle assortiment, maar ook de herkomst van de producten, de productiewijzen van de telers en producenten en de magische verhalen van de natuur zelf.

"En dat is prettig voor de consument, want door de kracht van de formule Natuurwinkel is het mogelijk om nog meer dan voorheen kennis over biologische voeding te delen en vooral ook te laten ervaren. Voor Natuurwinkel is een gezonde aarde de basis voor al het leven en dus ook voor onze voeding. Wij delen onze passie voor biologisch en duurzaam leven graag met onze klanten in onze winkel vol gezonde, eerlijke en lekkere producten die met zorg en aandacht zijn geproduceerd met respect voor mens, dier en planeet. Dat is een principe waar Natuurwinkel en ik in geloven", aldus Celine Brugman, eigenaar Natuurwinkel Gouda.
 


In de winkel is een breed scala aan producten van biologische of Demeter-kwaliteit te vinden. Het zijn de beste producten van de natuur. Demeter, vernoemd naar de Griekse godin van de vruchtbaarheid, is het internationale keurmerk van de bio-dynamische landbouw. Demeter hanteert strenge eisen voor dierenwelzijn, het sluiten van kringlopen van mest en voer en de verwerking die zo puur mogelijk moet zijn. Biologisch herken je aan het Europese keurmerk, het groene blaadje met witte sterren als bladrand. Het geeft aan dat die producten zonder kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen worden geteeld en zonder toevoegingen van conserveringsmiddelen en/of chemisch synthetische geur-, kleur- of smaakstoffen worden verwerkt.Heb je zin om zelf de smaak te ervaren van eerlijke en lekkere producten? Wil je graag zelf zien hoe iedere Natuurwinkel toch weer uniek is en toch ook weer een echte Natuurwinkel? Wil jij zien voor welk thema deze Natuurwinkel in haar logo heeft gekozen? Ook daarom is een bezoekje, aan deze winkel aan de Lange Groenendaal 99 in Gouda, het meer dan waard.

Voor meer informatie: www.natuurwinkel.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.