Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"De persoonlijke aandacht wordt erg gewaardeerd"

Nieuwe klanten stromen binnen bij 'favoriete biowinkel' Solidare

Biologische voeding is in trek. Solidare in Tilburg, een biologische winkel met bezorgservice, ziet zijn klantenkring in snel tempo groeien. Begin dit jaar viel Solidare in de prijzen bij de publieksverkiezing van de 'Favoriete Biowinkel', een initiatief van Bionext en de Biowinkelvereniging.

De natuurvoedingswinkel was erg trots op de prijs en kreeg van alle kanten leuke reacties. Els Pijpers, eigenares van Solidare is tevreden: "Mede door winnen van tweede prijs in de verkiezing weten meer mensen onze winkel te vinden. In de eerste maanden van dit jaar hebben we veel nieuwe klanten gekregen! Kennelijk voldoen we met onze winkel aan een behoefte. Leveranciers benaderen ons ook veel meer dan anders, dat had ik niet verwacht."

Een fortuinlijke klant die bij de publieksverkiezing op Solidare had gestemd, werd onlangs getrakteerd op een gratis biologisch boodschappenpakket ter waarde van 50 euro. Els: "Als je overladen wordt met complimenten van klanten, moet je ook iets terugdoen!" De klant was blij verrast toen hij de prijs kreeg. "Hij komt hier soms wel drie keer per dag in de winkel en dan maken we vaak even een praatje. Die persoonlijke aandacht wordt erg gewaardeerd. We kennen onze klanten en doen meer dan alleen producten over de toonbank schuiven", aldus Els.


Winkelier Els Pijpers met prijswinnaar Sjaak Blokland uit Tilburg.

De consumentenbestedingen aan biologische voeding zijn in de afgelopen vijf jaar verdubbeld in Nederland. Uit een peiling van onderzoeksbureau Gfk bleek dit voorjaar dat 20% van de consumenten in de supermarkt bewust kiest voor biologische voeding.

Voor meer informatie: www.solidarenatuurvoeding.nl
Publicatiedatum: