Waar Ton de mosterd haalt...

Eén van de producten in de Paas Foodybox van 'Kroon op het werk' was Ton's biologische mosterd. Ton van Tonsmosterd.com wilde namelijk dat meer mensen in Nederland kennis zouden maken met zijn mosterd, die vanuit Zierikzee zelfs verkocht wordt aan Japan.

Dit potje mosterd is minder bekend dan de 'gewone mosterd' die men kan vinden in de supermarktschappen, maar veel lekkerder. De biologische mosterd bevat alleen pure en natuurlijke ingrediënten, geen conserveringsmiddelen en wordt op een duurzame manier gemaakt. Een pot Ton's Mosterd kost gemiddeld 2 euro. Ton's biologische mosterd is onder andere te koop bij de filialen van Marqt, EkoPlaza, Estafette en diverse boerderijwinkels, te vinden op www.landwinkel.nl.


Foodybox

Tussen het zoeken door naar eieren ging menig blogger in de keuken aan de slag met de producten uit de Paasvariant van de Foodybox. De foodyboxen werden verstuurd naar maar liefst zeventig invloedrijke bloggers uit de culinaire wereld, met gezamenlijk een bereik van meer dan 1 miljoen unieke bezoekers (www.dekroonophetwerk.nl).

Voor meer informatie: www.tonsmosterd.com

Bron: Kroon op het werk

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven