Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Dit is onze interpretatie van de cola-smaak"

Bionade wil reguliere cola niet nabootsen

Tholen - Als onderdeel van de door 2Food georganiseerde Bionade Experience gaf Bionade-medewerker Julia Sahm op 16 april een presentatie over het Duitse biologische limonademerk. Julia vertelde de deelnemers niet alleen meer over de historie van Bionade en het bijzondere productieproces, maar ging uiteraard ook in op de verschillende Bionade-varianten. Er was extra aandacht voor de nieuwelingen in het assortiment: Streuobst (Boomgaard) en Cola.


Bionade Boomgaard.

De Boomgaard-variant is sinds enkele weken bij 2Food verkrijgbaar. Bionade Cola werd in 2013 op de Duitse markt geïntroduceerd en is begin 2014 ook in Nederland op de markt gebracht. De introductie vond plaats tijdens de BioVak in Zwolle. De keuze voor een cola-variant van Bionade roept wel wat vragen op, ook bij de deelnemers aan de Bionade Experience. Julia: "Verschillende klanten vroegen ons om een Bionade Cola te ontwikkelen. Zij houden niet van reguliere cola en waarderen de Bionade-smaak. Toch snap ik dat deze variant wel wat discussie oproept."



Julia benadrukte verder dat Bionade niet de reguliere cola wil nabootsen. "Dit is onze interpretatie van de cola-smaak, gemaakt op basis van een mix van biologische kruiden en fruit. De consument kan nu kiezen tussen een kunstmatige reguliere cola en een natuurlijke cola die veel minder suiker bevat. Wel moet men beseffen dat Bionade Cola niet naar reguliere cola smaakt, het is Bionade met colasmaak." In het reclamespotje voor Bionade Cola wordt dan ook niet voor niets benadrukt dat het goede aan additieven is dat je ze ook weg kunt laten.


Proeven van Bionade Cola tijdens de presentatie.

Klik hier om de fotoreportage van de Bionade Experience te bekijken.

Voor meer informatie:

2Food
Textielweg 18B
3812 RV Amersfoort
033 4659555
info@2food.nl
www.2food.nl