Bustour langs vier inspirerende winkels: 3 juni

Op dinsdag 3 juni aanstaande organiseert de Biowinkelvereniging in samenwerking met het Vakcentrum Biologische Speciaalzaken voor winkelondernemers en medewerkers uit de biologische sector een bustour langs vier inspirerende winkels.

Programma:

8:30 – 9:15 uur Rondleiding Natuurwinkel
Leusderweg 27, Amersfoort
 
De winkeloppervlakte aan de Leusderweg is met 200 vierkante meter uitgebreid naar zo'n 700 vierkante meter. "Deze heropening is een mijlpaal in het veranderingsproces van de Natuurwinkel-formule. In deze winkel is duidelijk te zien welke weg we voor de toekomst in willen slaan", volgens Petra van der Linden, algemeen directeur Natudis en Natuurwinkel.10:45 – 11:45 uur Rondleiding Marqt
Hofweg 11, Den Haag
 
Marqt is een formule die sinds 2008 bestaat. Oprichter is Quirijn Bolle, die als concurrent van de supermarkt een keten van ambachtelijk en 'eerlijke' producten wilde opzetten. Marqt lijkt een typische high-end formule die vooral gedijt in de grote steden in het westen van Nederland. Er zijn nu vier vestigingen in Amsterdam, twee in Rotterdam en er zijn ook vestigingen van Marqt in Haarlem en Den Haag.

12:00 - 13:00 uur Rondleiding EkoPlaza
Grote Marktstraat 177, Den Haag
 
Ekoplaza Grote Marktstraat Den Haag is de grootste biologische supermarkt (1000 m2) van Nederland, gelegen bij een OV knooppunt met veel passanten. De winkel heeft een zeer ruim assortiment.
 
14.00 – 15.00 Bezoek aan Jumbo Foodplaza
Rat Verleghstraat 4, Breda
 
Jumbo Foodmarkt (6000 m2) is een nieuw supermarktconcept van Jumbo Supermarkten waarmee boodschappen doen een belevenis is geworden. De voor Nederland unieke winkel is geïnspireerd op de behoefte van de klant aan vers, gemakkelijk en gezond eten tegen een lage prijs.
Bakkers, slagers, kaasspecialisten en zelfs chefkoks staan iedere dag voor je klaar.
 
Aankomst: Rond 17:00 uur in Amersfoort

Tijdens de bezoeken van de winkels en de busreis zult u door vertegenwoordigers van Natuurwinkel, EkoPlaza en Marqt uitgebreid geïnformeerd worden over de achtergronden en plannen van de formules.

Er is volop gelegenheid voor het stellen van vragen en mogelijkheden tot netwerken.

Kosten inclusief lunchpakket: 25 euro (exclusief BTW) voor leden en 30 euro voor niet leden (exclusief BTW).

Aanmelden en betalen (iDEAL) via de website www.biowinkelvereniging.nl.

U ontvangt na aanmelding het definitieve programma. Er is plaats voor maximaal 50 deelnemers.
 
Voor meer informatie: Paul Soeterbroek, info@biowinkelvereniging.nl, 06 30409698.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven