Bio-ondernemer John Huisman deelt zijn ervaringen met crowdfunding

Bijeenkomst alternatieve financieringsvormen in de Agro-foodsector

Speciaal voor ondernemers in de agrarische en voedingssector organiseert Kennispoort Regio Zwolle in samenwerking met Rabobank en Countus op dinsdagavond 6 mei de bijeenkomst 'alternatieve financieringsvormen in de Agro-foodsector'. Tijdens de bijeenkomst komen actuele trends en ontwikkelingen in de markt voor financiering aan bod. De bijeenkomst wordt gehouden bij de Rabobank Noordoostpolder-Urk in Emmeloord (De Deel 1).

Zoektocht naar financiering

Ondernemer John Huisman van wijngaard de Reestlandhoeve in Balkbrug neemt de deelnemers mee in zijn zoektocht naar financiering buiten de gebaande paden. Hij heeft onder anderen gebruik gemaakt van crowdfunding door zijn klanten. LovetoFund is een crowdfundingsplatform welke gestart gaat worden in de Regio Zwolle. Initiatiefnemers de Vlieger en Butter vertellen alles over de mogelijkheden van crowdfunding voor financiering van kleinschalige bedrijfsactiviteiten of –projecten.

Succesvolle financiering

De Rabobank speelt een belangrijke rol in de agrarische sector, Bernard Peek van Rabobank Noordoostpolder-Urk schetst hoe zij hun rol zien samen met alternatieve financiers. Tot slot zullen Geert Kuipers en Wolter Koers van Countus ingaan op de wijze waarop ondernemers in de agrarische- en voedingssector met deze nieuwe financieringsvormen tot een succesvolle financiering kunnen komen.

Kennispoort Regio Zwolle

Kennispoort is hét platform voor ondernemers die willen vernieuwen, is een ontmoetingsplek, brengt actief partijen met elkaar in contact op het gebied van kennis en innovatie en is de link tussen ondernemers, onderwijs, onderzoek en overheid. Nieuwe initiatieven worden gestimuleerd met als doel doorgroeimogelijkheden van ondernemers benutten. Naast de ontwikkeling van een cluster Agro en Food, heeft Kennispoort meegeholpen aan het tot stand brengen van het Health Innovation Park en wordt gewerkt aan de doorontwikkeling van het cluster kunststoffen. Ook andere thema's zoals logistiek, Energie en Duurzaamheid en ICT krijgen bij Kennispoort aandacht.

Bijeenkomst 6 mei

Diverse ondernemers uit de agrarische- en de voedingssector hebben zich reeds aangemeld. U bent ook van harte welkom!

Klik hier voor meer informatie over aanmelden (onderaan de pagina).

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.