"Koks durven nieuw spectrum kruiden te gebruiken"

Nieuw: Colakruid van PUUR Aroma

Tholen - Colakruid is de nieuwste aanwinst in het assortiment van biologische kruidenkwekerij Puur Aroma. Het biologische Colakruid is vers in pot verkrijgbaar. "De geur van dit kruid spreekt absoluut tot de verbeelding. Het kruid ruikt echt naar cola met citroen", reageert Frank Radder enthousiast.


Een rij met Colakruid.

De kruidenlijn PUUR Aroma bestaat inmiddels uit een ruim aanbod aan culinaire kruiden, allen op biologische wijze geteeld in de kwekerij die gevestigd is aan Pasveld 4 in Margraten. Ieder jaar introduceert de kruidenkwekerij verschillende nieuwe kruiden. "Zo hebben we eerder dit jaar al onder meer Klaverzuring geïntroduceerd. Dit is zeker voor koks een heel leuk product. Ook nieuw is het Zoethoutgras. Dit geeft een licht zoetje. Een andere nieuweling in het assortiment is de Rode tuinmelde."


Klaverzuring, ook nieuw in het assortiment.

Frank is tevreden over de ontwikkeling van de kwekerij. "Het gaat super. Kruiden staan de laatste tijd volop in de belangstelling. Zo is er steeds meer aandacht voor in kook- en lifestyleprogramma's, daar profiteren wij uiteraard ook van. Vroeger bleven de meesten hangen bij het gebruik van bieslook, tijm en peterselie. Tegenwoordig durven koks een heel nieuw spectrum aan kruiden te gebruiken. Kruiden zijn echt van toegevoegde waarde in de keuken, met hun grote variatie in geuren, kleuren en smaken. Koks leggen ook steeds meer speciale verzoeken bij ons weg.


Colakruid.

Ander jasje

De kruiden van PUUR Aroma zijn sinds januari 2014 voorzien van een etiket in een volledig nieuw jasje. Om de herkenbaarheid te bewaken is het vertrouwde PUUR logo wel behouden.Voor meer informatie:

Frank Radder
Puur Aroma
Pasveld 4
6269 NJ Margraten
043 4582614
info@puur-aroma.com

www.puur-aroma.com

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.