GO Fashion Fair 13-14 juli in Amsterdam

Duurzame modenetwerk Green Orange Fashion groeit

In mei 2013 startten ondernemers Sylvie Verdierre en Stephan Waals de internationale B2B platform voor duurzame mode, Green Orange Fashion. Nu, bijna een jaar later, heeft het bedrijf haar plaats veroverd in de modewereld en is één van de grootste, zo niet het grootste platform voor duurzame mode.

Wereldwijd wordt het besef steeds groter dat we aandacht moeten besteden aan het milieu. Termen als milieubewust en fair trade komen we dagelijks tegen in het nieuws. Overheden introduceren steeds meer nieuwe milieuregelgevingen en doen er veel aan om ondernemers te stimuleren duurzaam verantwoord te werken. Desondanks, is er nog veel werk te verrichten en Green Orange Fashion ziet het ook als haar rol om de duurzame mode te ondersteunen. Green Orange Fashion heeft als doel on ervoor te zorgen dat consumenten het vanzelfsprekend gaan vinden om eco-mode te kopen.Het platform Green Orange Fashion is een B2B ontmoetingspunt waar modemerken, agenten, inkopers, suppliers en pers elkaar kunnen vinden. Naast het spontane internetverkeer, 3.640 unieke bezoekers per maand, houdt het volledige team achter Green Orange Fashion zich bezig met het actief koppelen van labels en inkopers en met de promotie van haar leden.

Tweede editie GO Fashion Fair

In januari 2014 heeft Green Orange Fashion besloten haar eigen vakbeurs op te richten, GO Fashion Fair. Dit is de eerste zelfstandige duurzame modebeurs in Nederland. 79 prachtige internationale labels hebben hun nieuwste collecties gepresenteerd aan Nederlandse inkopers. De volgende editie van de beurs vindt plaats 13 en 14 juli aanstaande in de Kromhouthal, te Amsterdam.

Door continu in te spelen op het gebied van duurzame mode, weet Green Orange Fashion zich steeds meer te verbreden. Met hierin als doel de duurzame modemerken zo goed mogelijk te ondersteunen en steeds meer aandacht te vestigen op de groene tak van de mode.

Voor meer informatie: www.greenorangefashion.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven