"Kennen hem als verbindende kracht tussen boer en consument"

In Memoriam: Niek van den Broek

Op de website van de Youth Food Movement is dinsdag 8 april het onderstaande In Memoriam geplaatst voor Niek van den Broek. De jonge bio-ondernemer is zondag 6 april geheel onverwachts overleden:

"Met groot verdriet hebben wij kennisgenomen van het plotselinge en onverwachte overlijden van Niek van den Broek. Niek was deelnemer aan de YFM Academie 2011, een van de drijvende krachten achter de YFM in Brabant, actief bij het Brabants Agrarisch Jongeren Kontakt en bovenal gepassioneerd ondernemer, 'culinaire boer' zoals hij het zelf noemde, op zijn biologische bedrijf 't Schop in Hilvarenbeek. Niek is 29 jaar geworden."
 
"Het is niet te bevatten en ontzettend verdrietig dat Niek zo plotseling uit ons leven is verdwenen. We kennen Niek als een bonk energie, als enthousiaste ambassadeur van de biologische landbouw, als verbindende kracht tussen boer en consument. Niek was op een missie om de wereld mooier te maken, en die missie heeft hij maar ten dele kunnen afmaken. Een groot verlies voor YFM Brabant, een groot verlies voor de YFM, en een groot verlies voor de agrarische sector. Onze gedachten gaan uit naar de familie en nabestaanden. Niek, we zullen je ontzettend missen."

Voor meer informatie: www.youthfoodmovement.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven