Naturel Bioshop in Leerdam geopend

Dinsdag 1 april is Naturel Bioshop aan de Hoogstraat in Leerdam geopend. Angélique Teunissen is de drijvende kracht achter Leerdams eerste natuurvoedingswinkel. "Ik wil mensen graag bewust maken van de producten die ze gebruiken. Al die e-nummers kunnen op de lange termijn niet goed voor ons zijn. Biologische producten bevatten geen chemische toevoegingen en ze hebben meer smaak. Dit komt doordat de producten de tijd krijgen om te groeien en smaak te ontwikkelen."

Behoefte

Ze gebruikt zelf dan ook al jaren biologische producten. Die kocht ze veelal in Gorinchem of Culemborg. "Dat is eigenlijk te ver weg. Ik wilde graag een biologische winkel dichter bij huis en merkte dat die behoefte bij meer mensen leeft."

Teunissen heeft al enige ervaring in het ondernemerschap als zelfstandig distributeur van aloeveraproducten en droomde al een aantal jaar van een eigen winkel. Ze wist alleen niet wat ze wilde verkopen. Totdat het 'biologische kwartje' viel. "Ik wist meteen dat dit de goede stap was", vertelt ze.

Lage prijzen

Naturel Bioshop wil zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid bieden om biologische producten te kopen en dus houdt ze de prijzen bewust zo laag mogelijk. Het assortiment is compleet. De winkel biedt alle gangbare levensmiddelen, zoals brood en broodbeleg, koffie, thee, noten, chocolade, superfoods zoals chiazaad, verse groenten, zuivel en vlees.

Daarnaast biedt Naturel voedingssupplementen en verzorgingsproducten. Het vlees en de verzorgingsproducten komen van dichtbij huis, uit Deil. "Smeer niet op je huid wat je niet kunt eten, is het motto van de verzorgingsproducten. Dat vind ik heel mooi. Want de stoffen uit de dagcrème komen via je huid gewoon je lichaam binnen."

Plantaardig schepijs

Speciale aandacht vraagt Teunissen voor het plantaardige schepijs dat ze in de zomermaanden verkoopt. "Het is echt geweldig lekker. Zo kunnen mensen die een lactose-intolerantie of koemelkallergie hebben toch ook een ijsje eten als het warm is." Ze nodigt iedereen uit om een kijkje te nemen in haar modern en gezellig ingerichte winkel.

Naturel Bioshop is gevestigd aan de Hoogstraat 47 in Leerdam. De winkel is geopend op dinsdag, donderdag en zaterdag van 8:30 tot 17:30 uur en vrijdag van 8:30 tot 13:00 uur.

Voor meer informatie: 06 43946817 of www.naturelbioshop.nl.

Bron: Het Kontakt

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.