GooodyFooods Zaandam gaat verder als Natuurwinkel

Vanaf vandaag (1 april 2014) gaat GooodyFooods in Zaandam verder als Natuurwinkel Zaandam. De winkel aan Hermitage 91 wordt gerund door Henrie Esman en zijn zoon Joram.

Op de website www.natuurwinkel.nl staat deze toelichting:

"Vanaf dinsdag 1 april zijn wij officieel Natuurwinkel. Met de nieuwe uitstraling komt de essentie van onze winkel nog beter tot haar recht en kunnen we jou laten voelen, proeven en delen in al het moois dat de natuur ons te bieden heeft."

"Onze grote moderne winkel in de Hermitage, midden in het nieuwe stadshart van Zaandam, heeft het grootste assortiment producten van biologische of Demeter kwaliteit van de Zaanstreek. De beste producten van de natuur waar we je graag kennis mee laten maken."


Henrie en Joram net na de opening van GooodyFooods Zaandam in 2011.

"Van 31 maart tot en met 12 april kan dat ook nog eens extra voordelig met een aantal mooie openingsaanbiedingen: 1 kilo bananen, 250 gram cherrytomaatjes en een fles Ekoland Puur Sap appel hoogstam voor slechts 1 euro per stuk. En besteed je meer dan 15 euro aan boodschappen? Dan ontvang je vanaf maandag 31 maart tot en met zaterdag 5 april ook nog een kaneelbroodje helemaal gratis."

"Namens het hele team heten we iedereen van harte welkom in onze overzichtelijke en warme winkel."

Henrie en Joram Esman

Voor meer informatie:

Natuurwinkel Zaandam
Hermitage 91
1506 TX Zaandam
075 6162019
www.natuurwinkel.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven