Biologisch en gezond eten staat centraal

Stichting Groene Vallei geeft impuls aan culinaire evenementen

Inwoners van Leusden en omgeving kunnen zich verheugen op de komst van meer culinaire evenementen. Vrijdag 14 maart is hiervoor namelijk Stichting Groene Vallei opgericht. Deze organiseert eenmalige én jaarlijks terugkerende evenementen waarbij genieten, biologisch en gezond eten centraal staat.

"Met de oprichting van deze stichting bezegelen we onze samenwerking", vertellen bestuurders Marina van Houte en Noëlle Brugman. "Samen willen we iedereen uit Leusden en omgeving interessante en vooral smakelijke evenementen aanbieden. Dit betekent dat we biologisch en gezond eten promoten en dat we dit waar mogelijk combineren met een sportief element."

Tour culinair

Het eerste evenement is al in voorbereiding: op zaterdag 12 juli vindt de Tour Culinair Groene Vallei plaats, die de stichting in samenwerking met Hotel Van der Valk Leusden organiseert. Tijdens een fietstour van 42 kilometer maken deelnemers een culinaire stop bij meerdere boerderijen in de omgeving van Leusden voor een lekkere versnapering.

De Stichting Groene Vallei is vrijdag 14 maart geformaliseerd door notaris Martijn van der Brug van Boscher Brug Deijl Notarissen in Amersfoort.

Voor meer informatie: www.tourculinairgroenevallei.nl.

Bron: Duurzaam Energiek Leusden

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven