Spinazie-planning in volle gang bij BioRey

Peter van den Berg is binnen BioRey eindverantwoordelijk voor de industriële biologische groenten, waarvan de planning van de voorjaarsspinazie in volle gang is. "Vraag en aanbod wordt met elkaar afgestemd en de planning logistiek wordt in beeld gebracht. Door een samenwerking aan te gaan met Telersvereniging De Schakel is de garantie geboden om in de Flevopolder spinazie te maaien. In deze oogstperiode wordt er een spinaziemaaier gestationeerd in de polder. Dit geeft de telers de garantie dat erop het juiste tijdstip gemaaid kan worden en er geen percelen overstuur geraken", vertelt Lou van Reij.
 
Hij geeft aan dat de teeltbegeleiding en de complete planning in handen is van BioRey. "Sjaak Dudink teeltbegeleider en Peter van den Berg in-verkoper hebben door hun jarenlange ervaring voldoende bagage om alles wederom tot een succes te laten verlopen."

Aan het eind van de spinazieseizoen organiseert BioRey een bijeenkomst van alle spinazietelers die geleverd hebben. "Dit om vragen en kennisoverdracht met elkaar te delen om zodoende voor het nieuwe seizoen klaar te staan met wederom een kwalitatief goed product."

Lou geeft aan dat BioRey nog op zoek is naar biologische telers die voorjaarsspinazie willen gaan telen. Deze telers kunnen zich aanmelden bij Peter van den Berg: 0228 596741. Mobiel: 06 25377458 of 0228 591451. Of mail naar info@biorey.nl.

Kijk voor meer informatie op www.biorey.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven