Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De vlag gaat uit bij Houtsma

De gebroeders Hendrik en Durk Houtsma hebben gisteren de vlag gehesen op hun witlofkwekerij in Oosterbierum, aan de Friese kust van de Waddenzee. Geen Friese vlag, maar de vlag van Nature & More. Hendrik Houtsma: "Samen met onze windmolens geeft de vlag ons bedrijf een mooie uitstraling en dat weerspiegelt hoe trots wij zijn op onze biologische witlof en de samenwerking met Nature & More".



De broers Houtsma, twee echte Friezen, leveren al jaren biologische witlof aan Nature & More en hebben sinds vorig jaar hun eigen pagina op de website van Nature & More. Daarop valt onder andere te lezen dat de broers twee windmolens op het bedrijf hebben die 70% van hun totale energiebehoefte leveren, zodat ze vrijwel klimaatneutraal werken. De stevige zeewind betekent ook dat de vlaggen snel kunnen slijten, maar daar hebben de broers al rekening mee gehouden: "Wij hebben niet één, maar vier vlaggen besteld. Zo kunnen we even vooruit!"



Meer informatie over Durk en Hendrik is te vinden met code 567 op www.natureandmore.com. Nature & More is het 'trace & tell' transparantiemerk van Eosta, de internationaal leidende distributeur van vers biologisch groente en fruit. Nature & More is in Nederland, Duitsland en Oostenrijk bekroond voor het gelijknamige online transparantiesysteem.


Publicatiedatum: