Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
John van Klaren:

"Micosat F zorgt voor vergroting wortelstructuur"

Het is voorjaar en met name de aardappelen en de uien worden de aankomende weken gepoot. Elke teler hoopt dan op een gezonde oogst met goede opbrengsten. Om de pootaardappel en het uizaad een goede groeispurt te geven is het zaak om een gezond bodemleven in uw grond te hebben.

"Mycorrhiza, schimmels en bacteriƫn helpen hierbij", zo geeft John van Klaren van Micosat Nederland aan. "Samen zorgt het voor een vergroting van de wortelstructuur van de plant. De rhizosfeer wordt vergroot. Doordat de plant een groter wortelstelsel krijgt kan het meer voedingstoffen en water uit de boden opnemen. De plant wordt sterker, is dan beter bestand tegen ziekteverwekkers en zal uiteindelijk meer opbrengst geven. In testen van de afgelopen jaren heeft dat in Nederland geresulteerd in opbrengstverhogingen van 7 tot 15%."



Micosat F heeft volgens John een uitgekiend productenpakket specifiek voor elk gewas. Daarnaast is het ook 100% biologisch (door Skal-goedkeurd). "Micosat F Seeds WP is zowel voor aardappel en ui een uitstekend product dat als poeder verwerkt kan worden of in water opgelost. Begin het seizoen goed en start met Micosat F", aldus John.

Voor meer informatie: www.micosat.nl
Publicatiedatum: