Op zaterdag 5 en zondag 6 april 2014 wordt in de Holiday Inn Event Center de goGREEN! beurs georganiseerd. Een nieuwe gezellige beurs met natuurlijke, milieuvriendelijke en eerlijke producten op het vlak van tuin, huis, vrijetijd, mode, voeding en vervoer.

Deelnemers goGREEN!

De deelnemers hebben aandacht voor natuurlijke en duurzame producten voor huis en tuin, fairtrade kadoartikelen, heerlijke delicatessen, groene mode, natuurlijke sieraden, (biologisch) eten, lekkere proeverijen, alternatieve energie, vervoer, gezonde kruiden en lichaamsverzorging. Ook worden er diverse lezingen en workshops gegeven.

De deelnemers en hun activiteiten staan op de website van goGREEN! vermeld.

3 beurzen voor de prijs van 1

Bezoekers van goGREEN! kunnen ook gratis naar de volgende beurzen die tegelijkertijd worden gehouden in een ander deel van de Evenementenhal:
Sieraden en kralenbeurs
Paraview spirituele beurs

De goGREEN! kortingsbon voor alle bezoekers

De entree voor goGREEN! is 7 euro. Mét de kortingsbon op onze site krijgt u 2 euro korting. Tevens maken bezoekers van de beurs met een kortingsbon kans op het winnen van een heerlijke elektrische massagestoel ter waarde van 1395 euro.

Overige informatie

Locate: Event Center HOLIDAY INN, A44, afslag Leiden
Adres: Haagse schouwweg 10, 2332 KG Leiden
Openbaar vervoer: vanaf CS: bus 43
Openingstijden: Zaterdag van 12:00 tot 17:30 uur en zondag van 11:00 tot 17:30 uur.
Entreeprijs: 7 euro voor volwassenen en 5 euro voor bezoekers mét kortingsbon of 65+. Kinderen tot en met 11 jaar (onder begeleiding) mogen gratis naar binnen.

Voor meer informatie: www.gogreenbeurs.nl