"Ook in kleine oplages of naar eigen wens laten bedrukken"

Eipack Barneveld: Verpakking op maat voor biologische eieren

Tholen - Het aanbod bio-eieren blijft groeien. Steeds meer boeren verkopen ook zelf hun biologische eieren. En wees nu eerlijk, het komt nogal vreemd over wanneer de bio-eieren in een boerderijwinkel verpakt worden in een scharreleierendoosje. Toch komt dit volgens Henk van Hamersveld, directeur van Eipack Barneveld, regelmatig voor. "Wij bieden daarvoor de oplossing, ook voor de kleinverbruiker. Bij Eipack kunt u terecht voor verpakkingsmateriaal op maat, speciaal voor eieren. De doosjes kunnen naar eigen wens worden bedrukt, maar ook met een private label van onder andere een detaillist of eierenboerderij." De verpakkingen kunnen ook in kleine oplages worden besteld.
 


Henk benadrukt dat deze dienst van Eipack Barneveld zeer geschikt is voor de kleinverbruiker. "Het is met name ook ideaal voor boerderijwinkels of boerderijen waar een eierautomaat staat. Wij bieden tevens een passende verpakkingsoplossing voor boerderijeieren die rechtstreeks naar een supermarkt gaan of op de markt verkocht worden." Bij Eipack Barneveld zijn naast doosjes en eierentray's ook de juiste omdozen of kratten verkrijgbaar.
 


Voor de biologische eieren is er speciaal een algemeen etiket ontwikkeld (zie foto hierboven). Vanaf een order van 4 pallets is het ook mogelijk een eigen ontwerp etiket op de doosjes te laten drukken. Het ontwerp hiervan kan Eipack Barneveld kosteloos voor u verzorgen. Henk vertelt dat het zelfs mogelijk is voor producenten om de eieren in de hal in Barneveld op te slaan en aldaar te laten verpakken.
 
Voor meer informatie:
 
Henk van Hamersveld
Eipack Barneveld
Ambachtsweg 8
3771 MG Barneveld
0342 420505
info@eipack.nl
www.eipack.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.