"Rij stond af en toe tot aan de broodafdeling"

Geslaagd winkelfeest bij De Groene Winkel Zeist

Tholen - Zoals ieder jaar vierde De Groene Winkel Zeist de eerste zaterdag van oktober weer het winkelfeest. Deze editie van het feest was zelfs extra speciaal omdat De Groene Winkel dit jaar 25 jaar in Zeist gevestigd is. "Het was weer super, iedereen was erg enthousiast", reageert Astrid Weidmann, moe maar voldaan. "Vanaf 8:30 uur waren de drie kassa's geregeld bezet. De rijen stonden zo af en toe tot aan de broodafdeling." In de winkel konden de klanten de hele dag door van allerlei mooie aanbiedingen profiteren. "Sommige aanbiedingen waren echt niet aan te slepen. En uiteraard viel er veel te proeven, zoals de eerste Elstars van Boomgaard Ter Linde."


Drukte buiten de winkel. Foto's: Sara en Rosalinde.

Markt

In en rond de winkel van Astrid en Rudy zijn afgelopen zaterdag in totaal 60 mensen aan het werk geweest. Zij waren niet alleen in de winkel aan het werk, maar bemanden onder meer ook de marktkraam van De Groene Winkel op de stoep vóór de winkel. "We verkochten pompoenen in onze kraam. Er zijn 190 kisten doorheen gegaan. Ook is er volop genoten van de 120 liter pompoensoep die we donderdag gemaakt hebben. Hiervoor hadden we de beschikking over een hele snijploeg. Ik heb de soep zelf afgemaakt en op gevoel op smaak gemaakt."


Pompoenen en pompoensoep in de kraam van De Groene Winkel.

Op de markt waren ook diverse groothandels en bedrijven van de partij. "Warmonderhof stond er met een kraam, evenals De Traay, Rob en Frank van De Eng B.V. liet de klanten proeven van diverse biologische theeën en verder waren de groothandels Estafette Odin, Udea, De Nieuwe Band en Natudis allemaal present. Ik verbind graag mensen. Dat zag je mooi terug op de markt."


Lange rijen voor de kassa's.

Mooi compliment

Astrid geeft aan dat ze heel veel positieve reacties heeft gekregen. "Uiteraard zaten er genoeg klanten tussen die hele karren vulden, maar het was ook echt feest. Ik kreeg bijvoorbeeld een mailtje van een nieuwe klant die aangaf dat wij boodschappen doen leuk maken. Dat is het mooiste compliment dat we kunnen krijgen. We doen het op onze manier en dat lukt." Op het feest zijn volgens haar vooral veel vaste klanten afgekomen. "We hebben tien dagen lang flyers uitgedeeld in de winkel. Dit heeft goed gewerkt. Het was van buitenaf ook erg duidelijk dat er een feestje aan de gang was. Daardoor hebben we zeker wat nieuwe klanten getrokken. Alleen voor de vaste klanten die er niet op gerekend hadden en rustig boodschappen wilden komen doen, leverde het feest enige hinder op."


Warmonderhof-kaas in de aanbieding.


Ook veel kinderen bij het winkelfeest.


De 'ballonnen-man' vulde ballonnen met sterretjes.


Een paar van de eigen schapen van Rudy en Astrid waren ook aanwezig en lieten zich gewillig knuffelen.

Voor meer informatie:

Astrid Weidmann
De Groene Winkel Zeist
1e Hogeweg 18
3701 HK Zeist
030 6912301
astrid@degroenewinkel.nl
www.degroenewinkel.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.