Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Breder assortiment bio-AGF in nieuwe winkel Gijs van de Hoef

Gele paprika's, rode tomaatjes, trossen witte druiven; verse groenten en fruit staan centraal wanneer je de verbouwde winkel van Gijs van de Hoef in Veenendaal binnenloopt. Rechtsom liggen de vers gesneden groenten langs de wand, de verse groenten en tot slot een groot assortiment in lekker fruit. Maar daarbij houdt het niet op, het assortiment is sinds de opening enorm uitgebreid.

Winkelcentrum De Ellekoot heeft er een moderne verszaak bij gekregen met de nieuwe zaak van Gijs van de Hoef. "Klanten staan niet meer voor de toonbank op hun beurt te wachten. Je kan de meeste artikelen zelf pakken en snel afrekenen bij de kassa. Maar service blijft centraal staan; wij staan in de winkel om de mensen te helpen met advies over bereiding en bijvoorbeeld het combineren van smaken. Onze winkel hebben we kunnen vergroten door achter een nieuwe warme keuken in te richten. Met de modernste stoombereiding brengen wij iedere dag weer een andere dagmaaltijd vol met natuurlijke vitamines en zonder toevoegingen. Dit assortiment in kant-en-klare maaltijden is nu een stuk uitgebreid", aldus Gijs.

Smaakvolle inspiratie blijft in de nieuwe winkel voor Gijs van de Hoef belangrijk met een nog breder assortiment biologische groente en fruit. "Je merkt dat je hiermee meer smaak op tafel zet. Wij gaan onze klanten hierin nog meer bedienen en zullen regelmatig met mooie aanbiedingen komen zodat iedereen kennis kan maken met het heerlijk aanbod in biologisch", besluit Gijs. Dit weekend zijn er opnieuw leuke demonstraties en acties, zoals komende vrijdag een Cressperience van Koppert Cress. En later volgt nog een heerlijke proeverij met appelsappen uit Eys.

Bron: VeenendaalseKrant
Publicatiedatum: