Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Thijs Teer: "De schade had veel groter kunnen zijn"

EkoPlaza Nijmegen komende week nog dicht na brand

Tholen - Woensdagavond 28 augustus is er brand uitgebroken bij EkoPlaza aan de Groenestraat 199 in Nijmegen. "De winkel moet nog een hele week dicht blijven. We hopen de winkel volgende week zaterdag of de maandag erna weer te kunnen openen. De hele winkel moet eerst grondig gereinigd worden", reageert filiaalleider Thijs Teer.

Thijs geeft aan dat de brand ontstaan is in een container op de parkeerplaats achter de supermarkt, daarin lag afval van buurman Albert Heijn. De vlammen sloegen over op het gebouw en daardoor ontstond er brand in het hok waar de koelventilaroren staan. "Het was een flinke fik, de vlammen kwamen boven het dak uit. De brandweer was er gelukkig net op tijd bij. We hebben pech gehad, maar de schade had dus nog veel groter kunnen zijn."

De filiaalleider ziet gelukkig ook een lichtpuntje: "In overleg met Udea wil ik de komende week het nieuwe schappenplan van EkoPlaza zo ver mogelijk wegzetten. Dat is wel het voordeel van deze nare situatie, we kunnen nu de indeling van de winkel meteen optimaliseren en waar nodig keuzes maken in het assortiment."Thijs had in de nacht van woensdag op donderdag amper geslapen en dat was vanmorgen goed te merken. "Ik heb vannacht enorm vast geslapen en daardoor was ik vanmorgen echt half van de wereld. Ik was zelfs de brand even vergeten, totdat ik besefte dat ik de winkel vandaag niet hoefde te openen."

De Albert Heijn is vandaag (30 augustus) alweer open. "Zij hadden alleen wat aanslag in de winkel." Of de EkoPlaza zaterdag 7 september of maandag 9 september weer open gaat is nog niet helemaal duidelijk. "We zullen via de website aan onze klanten communiceren wanneer ze weer boodschappen kunnen komen doen", besluit Thijs.

Voor meer informatie: [email protected], www.ekoplaza.nl