Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Volledige distributie Vegetarische Slager gaat naar Menken

Leen Menken Foodservice Logistics is een sterk groeiende aanbieder van logistieke fulfilment pakketten. De vraag hiernaar neemt enorm toe en ook de Vegetarisch Slager heeft haar volledige distributie in handen van Menken gelegd. Vandaag (donderdag 4 juli) gaat Menken met de eerste levering van start.

Een jaar geleden is Menken begonnen met fulfilment voor webshops. Menken richt zich hierbij specifiek op de distributie van kleine zendingen voor bevroren en verse levensmiddelen aan business-to-business en business-to-consumer. Daarnaast regelt Menken alle logistieke activiteiten die hierbij komen kijken. Dat nu ook de Vegetarische Slager de logistiek aan hen uitbesteed, maakt directeur Leen Menken trots: "Binnen een jaar tijd hebben we al vijf nieuwe klanten mogen verwelkomen. Dat we daar nu ook de Vegetarische Slager aan toe mogen voegen zie ik als een groot compliment. Aan het einde van dit jaar hopen we de teller op tien te hebben staan, om daarmee één van de grootste aanbieders in koel-en vries distributie voor webshops in levensmiddelen te zijn."



De Vegetarische Slager onderscheidt zich met een geheel nieuwe generatie vlees- en visvervangers die volgens top chefs en culinair journalisten niet van echt te onderscheiden zijn. Het concept is in twee jaar uitgegroeid van één verkooppunt in Den Haag naar meer dan 600 verkooppunten verspreid over Nederland, via zelfstandige vers specialisten, natuurvoedingswinkels en supermarkten. Niet voor niets één van de winnaars van 'Versmarketeer van het jaar' prijs.

Kijk voor meer informatie op www.leenmenken.com.
Publicatiedatum: