Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

SKOONbeds, een nieuw Hollands merk met prestigieuze meerwaarde

SKOONbeds komt van het Noord-Hollandse woord 'Skoon'. Dat staat voor mooi, schoon en aantrekkelijk. SKOONbeds is puur Dutch Duurzaam Design. Het bedrijf ontwerpt handgemaakte bedden voor liefhebbers van luxe, duurzaamheid, comfort en persoonlijkheid.

Dutch design, pure luxe èn duurzaamheid

Dit is een bed voor wie het beste niet goed genoeg is.Een weldadige nachtrust, premium kwaliteit, vakmanschap, comfort, aantrekkelijk Dutch design en pure luxe beloven de producenten u zonder meer.

Luxe kan echter niet zonder duurzaamheid. Daarom houdt SKOONbeds rekening met volgende generaties: in de materialen en de productie. SKOONbeds gebruikt uitsluitend de fijnste natuurlijke materialen van onbespoten en biologische gecertificeerde herkomst. Vrij van rubber, natuurlatex en chemische schuimen.

Gepersonaliseerd naar wens van eigenaar

SKOONbeds heeft een eigen premium collectie. Bovenal maakt het bedrijf bedden op maat. Volledig gepersonaliseerd naar wens van de eigenaar. Bijvoorbeeld klassiek of modern. Uitgevoerd in 's werelds fijnste materialen. Stof, leder, hout, metaal. Met oog voor het kleinste detail. Matrassen verkrijgbaar vanaf 1.250 euro (80-90x200/210 cm) en boxsprings vanaf 5.400 euro (160/180x200/210 cm).

Partner van nationale en internationale bekende interieur designers

SKOONbeds is partner van nationaal en internationaal bekende designers waaronder Piet Boon en Robert Kolenik, de Eco-Chic designer.

Verkrijgbaarheid

Bij een SKOONbeds concept store in Amsterdam/Oostzaan direct aan de A8 (naast Piet Boon design centre) kunnen zowel particulieren als stylist/interieur ontwerpers SKOONbeds ervaren. Adres: Skoon 80, 2e etage, Oostzaan. 020 3031179.

Ook bij premium woonwinkel Van Oort Interieurs in Uden kunnen particulieren en stylisten/interieur ontwerpers terecht.

Kijk voor meer informatie op www.facebook.com/skoonbeds.
Publicatiedatum: