Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Simon Lévelt breidt assortiment verpakkingen uit bij Van der Windt

Koffie- en theedrinkers kennen de naam Simon Lévelt als één van de grootste koffie- en theespecialisten van Nederland en België. Sinds dit jaar is Van der Windt ook de leverancier van de draagtassen van het bedrijf.

Al sinds 1817 staat de naam van Simon Lévelt voor een groot assortiment koffie, thee en gerelateerde producten. Er zijn 43 speciaalzaken in Nederland en België. Koffie wordt er vers gemalen in de winkel. Ook bedrijven, instellingen en de horeca zijn grote afnemers. Het is een bedrijf waarin het traditionele ambacht van het koffie en thee branden goed samengaat met een innovatieve aanpak.

Al eerder was Van der Windt Verpakking de vertrouwde leverancier voor diverse bedrukte Ripple Wrap kartonnen bekers en koffiefilters in bedrukte doosjes. De volgende uitbreiding van het custom made-assortiment zijn diverse typen draagtassen. Zo neemt Simon Lévelt geweven draagtassen, DKT-draagtassen en papieren tassen af. Daarmee is Simon Lévelt een bedrijf dat ook kiest voor de praktische en kostvoordelige 'one-stop-shop' formule van Van der Windt Verpakking.
Publicatiedatum: