Nieuw by Pavèz: Geursteen Christmas Tree & Geurolie Winterdream

Het opzetten van de kerstboom is inmiddels uitgegroeid tot een populaire traditie en met trots worden de geurige bomen met versiering en verlichting elk jaar weer uitgestald. Haal de geur van dennenaalden, kaneel en sinaasappel in huis, zet de kachel aan en droom weg met de heerlijke winterse geur Winterdream.

Ambachtelijk gemaakte geurstenen en geurolie in bijzondere creaties

Het Pavèz assortiment bestaat uit 100% zuivere etherische geurmelanges, die u kunt verspreiden met de Pavèz geurstenen. De aromatische geurmelanges van Pavèz koopt u voor uw persoonlijke ontspanning en die van uw gezin, maar ze zijn ook een bijzonder cadeau voor een vriend of geliefde.


Geef een bijzonder kerstgeschenk

Speciaal voor de feestdagen heeft Pavèz een stijlvolle cadeauverpakking met de Christmas Tree Geursteen en de Winterdream Geurmelange voor u samengesteld. U kunt zelfs een persoonlijke kerstboodschap toevoegen, deze wordt geprint op een luxe kerstkaart en bij het cadeau gevoegd.

Distributie & verkoopprijs

Het kerstgeschenk van Pavèz is verkrijgbaar via deze website en wordt gratis afgeleverd.

Verkoopprijs

1x Handgemaakte geursteen Christmas Tree & 1 x 100% zuivere geurolie Winterdream van Pavèz in Geschenkverpakking 15,95 euro (per stuk.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven