Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw by Pavèz: Geursteen Christmas Tree & Geurolie Winterdream

Het opzetten van de kerstboom is inmiddels uitgegroeid tot een populaire traditie en met trots worden de geurige bomen met versiering en verlichting elk jaar weer uitgestald. Haal de geur van dennenaalden, kaneel en sinaasappel in huis, zet de kachel aan en droom weg met de heerlijke winterse geur Winterdream.

Ambachtelijk gemaakte geurstenen en geurolie in bijzondere creaties

Het Pavèz assortiment bestaat uit 100% zuivere etherische geurmelanges, die u kunt verspreiden met de Pavèz geurstenen. De aromatische geurmelanges van Pavèz koopt u voor uw persoonlijke ontspanning en die van uw gezin, maar ze zijn ook een bijzonder cadeau voor een vriend of geliefde.


Geef een bijzonder kerstgeschenk

Speciaal voor de feestdagen heeft Pavèz een stijlvolle cadeauverpakking met de Christmas Tree Geursteen en de Winterdream Geurmelange voor u samengesteld. U kunt zelfs een persoonlijke kerstboodschap toevoegen, deze wordt geprint op een luxe kerstkaart en bij het cadeau gevoegd.

Distributie & verkoopprijs

Het kerstgeschenk van Pavèz is verkrijgbaar via deze website en wordt gratis afgeleverd.

Verkoopprijs

1x Handgemaakte geursteen Christmas Tree & 1 x 100% zuivere geurolie Winterdream van Pavèz in Geschenkverpakking 15,95 euro (per stuk.
Publicatiedatum: