Zuiver Zuivel introduceert gezouten roomboter

Zuiver Zuivel introduceert als eerste biologische producent in Nederland een gezouten roomboter. Bij de bereiding wordt 0,6% zout toegevoegd. Gezouten roomboter heeft in Nederland een marktaandeel van ongeveer 30% op de consumentenmarkt. Zuiver Zuivel gezouten roomboter is verkrijgbaar in 250 grams verpakking in de biologische speciaalzaak vanaf 10 december. Op de verpakking is Leendert-Jan te zien. Leendert-Jan is deelnemer op zorgboerderij Valkendam uit Alphen aan den Rijn.

Lekker genieten

Zuiver Zuivel gezouten roomboter is heerlijk voor op de boterham of een vers afgebakken warm broodje. Of op stokbrood bij de borrel of bij het diner. Gezouten roomboter is ook goed te gebruiken om mee te koken, of te bakken. Zo geef je de gerechten net dat beetje meer smaak.


Feestdagen/introductiecampagne

Zuiver Zuivel gezouten roomboter is uiteraard een product dat zeer goed past bij de komende feestdagen. Zuiver Zuivel voert voor de feestdagen een introductiecampagne om dit product bekend te maken bij de consument. Gedurende de eerste maand kan de consument Zuiver Zuivel gezouten boter voordelig proberen bij een groot aantal biologische speciaalzaken.

Klik hier
voor meer informatie.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven