Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Recordaantal van 23 biologische omfietswijnen bij Wessanen Benelux

De wijnen van Natudis, onderdeel van Wessanen Benelux, komen in de Omfietswijngids 2013 van de bekende wijnschrijver Nicolaas Klei bijzonder goed uit de bus. Een drietal wijnen is bekroond tot allerbeste binnen hun deelsegment en maar liefst 23 biologische wijnen uit het assortiment hebben dit jaar het predicaat 'omfietswijn' gekregen. Deze wijnen hebben allemaal een uitzonderlijk goede prijs/kwaliteitsverhouding en zijn zó lekker dat omfietsen naar de natuurvoedingswinkel het enige juiste advies is.

Halslabels voor omfietswijnen

Peter den Blanken, Category Manager Bier en Wijn van Natudis, licht toe: "Consumenten hebben vaak moeite met het kiezen van de juiste wijn uit het grote wijnaanbod. Voor een goed advies kunnen zij terecht bij de medewerkers van de natuurvoedingswinkel. Maar we besteden ook veel aandacht aan de 'bewegwijzering' in de winkel. Een gemiddelde natuurvoedingswinkel heeft wel ruim 70 biologische wijnen op het schap staan. Om de door Nicolaas Klei aanbevolen wijnen snel te kunnen vinden en katers te voorkomen, hebben we alle omfietswijnen voorzien van een opvallend omfietswijnhalslabel."


Ruim assortiment

De wijnen van Natudis zijn verkrijgbaar bij de Natuurwinkel, GooodyFooods en vele andere natuurvoedingswinkels. Nergens anders heeft de consument zoveel keuze uit biologische wijnen: rood, wit en rosé, met en zonder bubbels, uit de traditionele Europese wijnlanden maar ook uit de nieuwe wereld zoals Zuid-Afrika, Chili en Argentinië. Een compleet en veelzijdig wijnaanbod met wijnen in diverse prijsklassen. Stuk voor stuk zijn het natuurzuivere wijnen van biologisch geteelde druiven, geteeld met aandacht en zorg voor het milieu en geproduceerd zonder gebruik te maken van kunstmest of gentechnologie.
Publicatiedatum: