Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Enige in Twente

Reportage bij biologische slagerij Nico Veltman

Nico Veltman zag het al aankomen dat de consument niet alleen wil weten, maar ook wil proeven wat er op zijn bordje ligt. Op 8 mei 2003 opende hij zijn biologische slagerij in Oldenzaal. En je ziet dat de trend doorzet. Uit heel Twente komen mensen naar Oldenzaal om bij hem vlees te kopen. In deze video horen we waarom Nico deze slagerij is gestart en wat de meerwaarde ervan is.



Bron: RTV Oost
Publicatiedatum: