Regio Venlo maakt zich op voor Hoofdstad van de Smaak 2013

Nu de Floriade is afgelopen maakt Regio Venlo, een samenwerkingsverband van 6 gemeentes in Noord-Limburg, zich op voor het themajaar Hoofdstad van de Smaak 2013. Onder de bezielende leiding van burgemeester Wilma Delissen van gemeente Peel en Maas werkt het projectteam en de stuurgroep druk bezig met de laatste voorbereidingen. Bij ondernemers en organisaties in de streek zijn enthousiast om aan de slag te gaan met een van de vier pijlers: recreatie & toerisme (inclusief horeca), streekproducten, zorg en educatie (smaaklessen).

Binnenkort wordt een speciale website gelanceerd die helemaal is opgebouwd rondom kenmerkende streekproducten en – gerechten, en waarop ondernemers hun bedrijven, producten en toeristische arrangementen presenteren. In december zal Regio Venlo de fakkel van de Hoofdstad van de Smaak ophalen in Amersfoort, die deze titel nog tot het eind van het jaar zal dragen.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.