Allesduurzaam organiseert weer verkiezing 'Duurzaamste merk van Nederland'

In 2010 en 2011 heeft winnaar Weleda op de Dag van de Duurzaamheid 2010 de wisselprijs in ontvangst genomen. Dit jaar wordt de winnaar bekend gemaakt tijdens het Nationaal Sustainability Congres 2012 op 20 november.

Op 1 oktober 2012 heeft Allesduurzaam opnieuw voor al haar bezoekers de mogelijkheid geopend om een stem uit te brengen op hun favoriete merk en daarbij aan te geven waarom zij op dit merk hun stem willen uitbrengen.

Duurzaamheid is een breed begrip en consumenten kunnen op veel verschillende aspecten ervan hun accent leggen. Geef daarom bij het uitbrengen van uw stem aan, wat voor u het doorslaggevende element van duurzaamheid is dat maakt dat u uw stem op uw favoriete merk uitbrengt. Voor de merken is het belangrijke feedback en uw motivatie zal hen zeker stimuleren door te gaan op de ingeslagen weg of nog meer aspecten van duurzaamheid in hun merk en producten in te brengen.

Genomineerd zijn onder meer: Bio+, De Groene Passage, De Groene Weg, Graanpletterij De Halm, De Nieuwe Band, Dr.Hauschka, Ecover, Ekoland, EkoPlaza, Estafette eetwinkel, GooodyFooods, Gulpener Bier, Lavital Bedden, Natur-elle, Odin, Saint Basics, Triodos Bank, Weleda Benelux, Yarrah Organic Petfood, Yumeko.

Klik hier om de lijst met genomineerden te bekijken. Staat je favoriete merk er niet tussen? Klik hier om je merk te nomineren.Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven