Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Biologische Havenwinkel Vlie draait goed seizoen

Nu de zomervakanties weer ten einde lopen is het voor de biologische havenwinkel 'Vlie' in de jachthaven van Vlieland tijd om de balans op te maken.

Dit jaar nam de Brabantse onderneemster Suzanne van Pelt de plaatselijke havenwinkel over, om daar met een geheel eigen concept, ondersteund door Udea/EkoPlaza en mede beleverd door Zaai-ster en Verbeek, een verswinkel te startten.Sfeer, kwaliteit, smaak, vers en beleving zijn woorden die de winkel typeren. Uiteraard een assortiment dat geheel is afgestemd op de recreant/passant in de haven en bovendien vrijwel volledig biologisch.

Met zo'n nieuw concept is het altijd maar afwachten of dit aanslaat maar zelfs nu het seizoen nog niet eens is afgesloten kan al van een groot succes gesproken worden. De winkel is volledig geworden wat Susanne gehoopt had en ook de omzetdoelstellingen, ondanks de matige zomer, zijn volledig gehaald. Zo succesvol zelfs, dat al gedacht wordt aan uitbreiding komend seizoen. De eerste gesprekken met EkoPlaza hierover zijn reeds gepland.Komt u dit seizoen nog op Vlieland? De winkel is nog dagelijks geopend tot na de herfstvakantie, en daarna weer vanaf april volgend jaar.

Klik hier om naar de website te gaan.
Publicatiedatum: