Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bewust eten = Bewust koken

33% bewuster koken met Pelgrim Greenlife Collectie

Bewust eten wordt steeds gemakkelijker dankzij het groeiende aanbod gezonde producten. Bewust koken is dan een logische tweede stap: de keuken is tenslotte een plek waar veel kan worden bespaard op energie(kosten). Pelgrim introduceert daarom de Greenlife Collectie met kookapparaten die tot wel 33% zuiniger zijn.
 


De Pelgrim Greenlife serie bestaat kookplaten, afzuigkappen en vaatwassers die extra milieuvriendelijk, energiezuinig en duurzaam zijn.

  1. Koken - De efficiënte A+ branders van deze Pelgrim gaskookplaten zijn ultrasnel en efficiënt omdat er nauwelijks sprake is van gas- of energieverlies tijdens het koken. Voor hetzelfde eindresultaat is daarom tot 25% minder energie nodig.
  2. Afwassen – Waar gekookt en gegeten wordt, moet helaas ook afgewassen worden. De Pelgrim Greenlife vaatwassers hebben een kwart minder water nodig, zelfs het extra hoge Long Line model. Ook handig: u kunt de starttijd zo instellen dat het apparaat pas aangaat wanneer de nachtstroom inschakelt.
  3. Koelen – Het kan koelen, het kan vriezen, maar met de A++ combinaties weet je zeker dat je geen energie verspilt. Zelfs deze 178 centimeter hoge koel-vriescombinatie is ruim één derde zuiniger in verbruik, mede dankzij de LED verlichting.

Verkoopinformatie

Greenlife kookplaten: vanaf adviesprijs 485 euro
Greenlife vaatwassers: vanaf adviesprijs 1.049 euro
Greenlife koel-/vrieskasten: vanaf adviesprijs 675 euro

Kijk voor adressen van dealers en showrooms op www.pelgrim.nl.
Publicatiedatum: