Bewust eten = Bewust koken

33% bewuster koken met Pelgrim Greenlife Collectie

Bewust eten wordt steeds gemakkelijker dankzij het groeiende aanbod gezonde producten. Bewust koken is dan een logische tweede stap: de keuken is tenslotte een plek waar veel kan worden bespaard op energie(kosten). Pelgrim introduceert daarom de Greenlife Collectie met kookapparaten die tot wel 33% zuiniger zijn.
 


De Pelgrim Greenlife serie bestaat kookplaten, afzuigkappen en vaatwassers die extra milieuvriendelijk, energiezuinig en duurzaam zijn.

  1. Koken - De efficiënte A+ branders van deze Pelgrim gaskookplaten zijn ultrasnel en efficiënt omdat er nauwelijks sprake is van gas- of energieverlies tijdens het koken. Voor hetzelfde eindresultaat is daarom tot 25% minder energie nodig.
  2. Afwassen – Waar gekookt en gegeten wordt, moet helaas ook afgewassen worden. De Pelgrim Greenlife vaatwassers hebben een kwart minder water nodig, zelfs het extra hoge Long Line model. Ook handig: u kunt de starttijd zo instellen dat het apparaat pas aangaat wanneer de nachtstroom inschakelt.
  3. Koelen – Het kan koelen, het kan vriezen, maar met de A++ combinaties weet je zeker dat je geen energie verspilt. Zelfs deze 178 centimeter hoge koel-vriescombinatie is ruim één derde zuiniger in verbruik, mede dankzij de LED verlichting.

Verkoopinformatie

Greenlife kookplaten: vanaf adviesprijs 485 euro
Greenlife vaatwassers: vanaf adviesprijs 1.049 euro
Greenlife koel-/vrieskasten: vanaf adviesprijs 675 euro

Kijk voor adressen van dealers en showrooms op www.pelgrim.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.