Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Eerste losse theevarianten in Zonnatura assortiment

Zonnatura introduceert biologische groene thee van 'fijne pluk'

Zonnatura, één van de toonaangevende merken van Wessanen Benelux, introduceert losse groene thee in twee varianten: Himalaya Groene thee en China Earl Green thee. Beide zijn 100% biologisch en geoogst volgens de methode van 'fijne pluk'. De nieuwe 65-gram verpakkingen zijn verkrijgbaar bij de grotere Nederlandse supermarkten. Met deze introductie haakt Zonnatura in op de groeiende populariteit van groene thee. Door de keuze voor losse thee van 'fijne pluk' kan Zonnatura de échte theeliefhebber optimaal laten genieten.

Aromatischer door 'fijne pluk'

De groene thee van Zonnatura is een biologische thee op basis van pure groene thee en handmatig geoogst. Himalaya Groene thee en China Earl Green worden geoogst volgens de methode van 'fijne pluk'. De plukkers selecteren hiervoor de meer delicate en aromatische delen van de plant: de knop en de eerste twee bladeren. Om de pure smaak zo goed mogelijk te behouden, blijven de blaadjes tot het moment van gebruik intact. Deze methode van oogsten, evenals de zorgvuldige bereiding, geven de thee een geurig, aromatisch karakter en een natuurlijke, karakteristieke smaak.


De goede smaak van de natuur

Naast losse groene thee biedt Zonnatura eenpersoons theezakjes in zes varianten. Hiermee komen liefhebbers van groene thee met het nieuwe biologische assortiment van Zonnatura volledig aan hun trekken. De nieuwe theelijn is rijk van smaak en bestaat uit zowel heerlijk verfrissende en verkwikkende, als zachte smaakcombinaties. Gemaakt met alleen de beste biologische ingrediënten omdat we hiermee de natuurlijke, pure smaak van onze producten optimaal kunnen garanderen.

Het assortiment groene thee bestaat uit: China Earl Green en Himalaya Groene thee (twee varianten losse thee), Groene thee Puur, Groene thee Citroengras, Groene thee Ginseng, Groene thee Munt, Groene thee Gember en Groene thee Munt & Sinaasappel (zes varianten in een verpakking met twintig éénkopszakjes).

Duurzaam

De verpakkingen van de groene thee dragen het FSC-logo. Het karton voor de verpakking is gemaakt van bomen uit verantwoord beheerde bossen. Niet alleen de thee maar ook de volledige verpakking kan na gebruik gescheiden worden verwerkt. Zo kunnen we ook in de toekomst blijven genieten van alles wat de natuur ons te bieden heeft. Met de selectie van ingrediënten en verpakkingen houdt Zonnatura hier uiteraard rekening mee.

Het merk Zonnatura

Zonnatura staat al meer dan 50 jaar voor lekkere, verantwoorde, 100% natuurlijke en biologische producten. Hiervoor gebruikt Zonnatura alleen de beste ingrediënten uit de natuur, die zo min mogelijk zijn bewerkt. Zo proef je de echte, pure smaak van de natuur en die is 'van nature lekkerder'! Naast groene thee en kruidenthee bestaat het aanbod van Zonnatura onder meer uit muesli, sappen, rijstwafels, tussendoortjes, broodbeleg en Kikker-kinderproducten.

Zonnatura is verkrijgbaar in vrijwel alle grote Nederlandse supermarkten.
Publicatiedatum: