Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Pure en gezonde energie uit de natuur

Amanprana: prestatiedranken met Gula Java en veel Orac

Amanprana Gula Java Matcha, Safran, Earl Grey, Rooibos en Cacao behoren tot de nieuwste generatie sportdranken, met verschillende soorten koolhydraten (suikers/energie), een aantal eiwitten (aminozuren) en voldoende electrolyten (mineralen). Maar Amanprana doet het nog beter. Amanprana gebruikt namelijk Gula Java kokosbloesemsuiker, waardoor deze prestatiedranken boordevol gezonde energie zitten. Ze bevatten hierdoor geen geraffineerde suikers en geen kunstmatige zoetstoffen. Gula Java is pure en gezonde energie uit de natuur. Bovendien bevatten al deze prestatiedranken van nature veel antioxidanten. Zij hebben een bijzonder hoge ORAC-waarde en zijn hiermee de enige prestatie-, sport- of energiedranken ter wereld die tijdens inspanningen of na inspanningen zorgen voor een betere immuniteit en bescherming tegen aanvallen van buitenaf.


De nieuwe gezonde familiedranken voor betere prestaties

Anthony Verolme geeft aan dat de Gula Java prestatiedranken (Matcha, Safran, Earl Grey, Rooibos en Cacao) lekker zijn met zowel, melk, water, graandrank als met fruitsappen. "Je kunt ze warm, lauw of koud drinken. En ze zijn geschikt voor jong en oud. Ze zitten boordevol gezonde energie. En de prestatiedranken zijn een goede start bij het ontbijt, als energierijk tussendoortje, bij recreatie, sport, spelen, studeren, uitgaan en andere ogenblikken waarop je lichamelijk en geestelijk moet presteren. En bij burnout of winterblues. Gula Java prestatiedranken laden je batterijen gezond op en doen je puur genieten. De kokosbloesem-energie is Fair World en helpt 850 Javaanse gezinnen aan een extra inkomen."


Orac en antioxidanten

"Antioxidanten beschermen tegen veroudering. Ze vallen de agressieve vrije radicalen aan. De hoeveelheid antioxidanten in voeding drukken we uit met een ORAC-waarde per 100 gram. Verse groenten, peulvruchten en fruit scoren hoog. Toppers zijn kruiden en sommige essentiële oliën. Hoe minder de voeding bewerkt is, des te hoger de Orac-waarde. Algemeen wordt aangenomen dat we per dag 3.000 à 5.000 Orac-eenheden moeten opnemen om ons lichaam te beschermen tegen vrije radicalen."

Deze gezonde biologische prestatiedranken zijn uit voorraad leverbaar in de Amanvida webshop.

Bestellingen vanaf 50 euro worden gratis geleverd in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland.
Publicatiedatum: