Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sensa di Lusso: webshop met 'groen' bedtextiel

In een tijd waarin het belangrijk is om goede ecologische keuzes te maken, wil Sensa di Lusso haar steentje bijdragen voor een meer ecologische en duurzame wereld. Daarom is onlangs de webshop www.sensadilusso.nl online gegaan, waar je terecht kunt voor beddengoed en woontextiel gemaakt van duurzame materialen. Voor haar collectie maakt Sensa di Lusso gebruik van de nieuwste eco-stoffen bamboe en tencel.

De producten van Sensa di Lusso zijn anti-bacterieel en hypo-allergeen. Dat komt omdat ze nooit in aanraking zijn geweest met chemische gewasbeschermingsmiddelen. Dit in tegenstelling tot de katoenteelt dat erg belastend is voor het milieu omdat er veel water, chemische middelen en kunstmest wordt gebruikt. Vanwege de antibacteriƫle eigenschappen en de zachte structuur zijn bamboe en tencel de ideale stoffen voor mensen met een gevoelige huid of allergieƫn.



Naast het hebben van een heerlijk zacht gevoel, zijn de gebruikte materialen temperatuurregulerend (warm in de winter, koel in de zomer) en laten je huid ademen, waardoor je je de hele nacht comfortabel voelt.

De collectie kenmerkt zich door de pure uitstraling en de tijdloze, stijlvolle ontwerpen. Het assortiment bestaat momenteel uit een unieke collectie dekbedovertrekken, (hoes)lakens, plaids & woonkussens.

Bezoek de website www.sensadilusso.nl voor meer informatie.
Publicatiedatum: