Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Estafette de biologische eetwinkel Zeeburg heropent 27 juni

Op woensdag 27 juni aanstaande heropent Estafette de biologische eetwinkel van Zeeburg om 08:30 uur haar deuren aan de Oostelijke Handelskade 1051 in winkelcentrum Brazilië.

De winkel was voorheen gevestigd aan de Oostelijke Handelskade 1043, maar was daar uit haar jas gegroeid. In de nieuwe winkel kan iedereen nog beter terecht voor alle dagelijkse biologische boodschappen. Van groenten en fruit van het seizoen tot ambachtelijke boerenkazen, vers brood en banket en gezond vlees, maar ook pure sappen, mooie wijnen, zuivere koffie, eerlijke chocolade, babyvoeding en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Allemaal van biologische en biologisch-dynamische kwaliteit en zoveel mogelijk rechtstreeks ingekocht bij boeren, tuinders en andere producenten waar Estafette een vaste relatie mee heeft.

Er zijn inmiddels 18 Estafette-winkels waarvan 4 in Amsterdam. U vindt ze in de Tweede Hugo de Grootstraat, de Bos en Lommerweg en aan de Ceintuurbaan. Om de heropening van de winkel in Zeeburg te vieren trakteert Estafette op woensdag 27 juni iedereen die een kijkje komt nemen op heerlijke taart van de biologische bakker. Na een weekje warmdraaien wordt op zaterdag 7 juli om 12:00 uur de winkel op feestelijke wijze officieel geopend. Natuurlijk zijn er volop leuke openingsaanbiedingen.

De Estafette-winkelformule kenmerkt zich onder andere door uitsluitend biologische en biologisch-dynamische producten te voeren, met de nadruk op de versgroepen, zoals aardappelen, groenten en fruit, brood, zuivel, kaas, vlees en vis. Daarnaast onderscheidt Estafette zich door de organisatievorm. De Estafette-winkelformule maakt samen met de Odin Groothandel (onder andere bekend van de Odin-abonnementen) onderdeel uit van Estafette Odin, ketenorganisatie voor biologische en biologisch-dynamische voeding. Alle Estafette-winkels zijn filiaalbedrijven en de medewerkers zijn ofwel als medewerker ofwel als ondernemer verbonden aan Estafette Odin. Het eigendom en kapitaal van de gehele organisatie is niet van privé-personen of anonieme investeerders, maar van een coöperatie. Het bedrijfsresultaat wordt in de biologische keten geherinvesteerd voor verdere groei en ontwikkeling. De organisatie voorziet een groei met minimaal twee nieuwe Estafette-winkels per jaar.

Estafette de biologische eetwinkel van Zeeburg is zeven dagen per week geopend, van maandag tot en met vrijdag van 8:30-19:00 uur, op zaterdag van 8:30-18:00 uur en op zondag van 12:00 tot 17:00 uur.
Publicatiedatum: