Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Smaakvolle Streekmarkt in Bunschoten-Spakenburg

Op zaterdag 16 juni vindt in Bunschoten-Spakenburg een Smaakvolle Streekmarkt plaats. Deze streekmarkt in het centrum van Spakenburg start om 10:00 uur en eindigt om 17:00 uur. Aan de kramen van de diverse deelnemers kan er genoten worden van lokale lekkernijen en diverse aantrekkelijke aanbiedingen. De Regio Amersfoort is dit jaar de Hoofdstad van de Smaak, reden waarom de Smaakvolle Streekmarkt in Bunschoten een uitstekende aanvulling hierop is.

De Streekmarkt zet ambachtelijke streekproducten, seizoensproducten en biologische voeding in de schijnwerpers. De deelnemers spelen hun troeven uit om alle zintuigen van bezoekers te prikkelen. Geur, smaak, sfeer en presentatie zorgen voor een heerlijke kennismaking met al het goede wat de streek te bieden heeft.

Lekkernijen

Een groot aantal deelnemers zal zich tijdens de Streekmarkt presenteren. Een greep uit de lekkernijen: vis, brood, koek en cake, vlees, gevogelte, vruchtensappen, groenten en fruit, snoep en meer. Restaurant De Mandemaaker zal van biologisch vlees van de Eemlandhoeve de heerlijkste gerechten bereiden. Verder is er onder meer biologisch brood verkrijgbaar, evenals hamburgers, vruchtensap, kip, kaas en eieren.

De streekmarkt in Bunschoten-Spakenburg vindt plaats in het kader van 'De Dag van het Nationaal Landschap Arkemheen-Eemland', met als thema 'Smaakvolle Streek'. Op diverse locaties in de regio zijn er nog tal van andere activiteiten die aansluiten op dit thema.

Klik hier voor meer informatie.

Bron: De Bunschoter
Publicatiedatum: