"Omzet vergelijkbaar met die van drie keer zo grote winkel"

Opfrisbeurt voor Organic food for you aan Cornelis Schuytstraat

Organic food for you aan de Cornelis Schuytstraat in Amsterdam is na een korte verbouwing vandaag (14 juni 2012) heropend. "De schilder zet op dit moment de laatste kwaststrepen", zo vertelde ondernemer Eric Verduin vanmorgen.
 
Na acht jaar was de hoofdvestiging van Organic food for you echt toe aan een opfrisbeurt. "Daarom hebben we de vloer de afgelopen drie dagen voorzien van een nieuwe toplaag, zijn er mooie afsluitbare wandkoelingen geïnstalleerd en zijn de muren opnieuw geschilderd. Verder is de winkel nu wat praktischer ingericht. Daardoor beschikken we over meer meters winkelschap op hetzelfde aantal vierkante meters. We hebben nu weer een mooie strakke winkel."
 


Eric geeft aan dat in deze relatief kleine winkel van amper 130 vierkante meter een omzet gedraaid wordt gedraaid die vergelijkbaar is met die van een drie keer zo grote winkel. "Essentieel daarvoor is dat ieder product dat in het schap staat echt moet verkopen. Ons assortiment is inmiddels zo uitgekiend dat dit ook goed lukt."
 
De meeste klanten vinden de opfrisbeurt tot nu toe niet heel opvallend, volgens de ondernemer is dit logisch omdat er vooral technisch heel veel veranderd is. "In de kelder hebben we nu bijvoorbeeld de beschikking over een geklimatiseerde kast waarin we onze zelf geïmporteerde kazen onder ideale omstandigheden kunnen bewaren." Qua koelmeters is er zelfs 20 meter bijgekomen. "Dit hebben we kunnen doen door meer de hoogste in te gaan. En alles is net wat efficiënter ingericht."
 

Kortingsacties

Zondagavond is de hele winkel leeggehaald, daarom is de winkel toen om 17:00 uur dichtgegaan in plaats van 18:00 uur. De drie dagen voorafgaand aan de verbouwing kregen klanten 10% korting. En de komende weken krijgen ze iedere zaterdagochtend tussen 09:00 en 12:00 uur 'Early bird discount' van 10%.
 
Voor meer informatie:
 
Eric Verduin
Organic food for you
Cornelis Schuytstraat 26-28
1071 JJ Amsterdam
020 3795195
eric@organicfoodforyou.nl
www.organicfoodforyou.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven