Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

de Traay introduceert Zomerhoning Demeter

Met trots introduceert de Traay: Zomerhoning Demeter. De nectar van deze bloemenhoning wordt verzameld op korenbloemen, distels en paardenbloemen. Een heerlijke honing, fijn van geur en smaak en bij uitstek geschikt voor muesli, thee, gebak en allerhande toetjes.

Demeterhoning van de Traay voldoet, naast de eisen voor biologische honing, ook aan extra richtlijnen die direct voortvloeien uit de biologisch-dynamische methode. De belangrijkste richtlijnen zijn:
  • De bijen overwinteren zoveel mogelijk op hun eigen Demeter honing;
  • De bijen vliegen in natuurgebieden of op land van biologisch-dynamisch werkende imkers;
  • Vermeerdering van het volk gebeurt op een natuurlijke zwerm manier;
  • De bijen bouwen hun raten zelf in de broedkamer;
  • De basis voor de bijenverzorging is samenhang tussen dierenrijk, mens, natuur en kosmos.


Om te zorgen voor herkenbaarheid in het schap is de uitstraling van het etiket onderscheidend ten opzichte van het overige honingassortiment. De adviesprijs van de Zomerhoning Demeter is 6,95 euro.

De Traay

De Traay is synoniem voor biologische honing, honingspecialiteiten en mooie bijenproducten. De Traay combineert haar ambachtelijke imkerij met moderne honingverwerking, wat resulteert in een ruim assortiment kwaliteitshoning.

Of het nu gaat om een frisse lindehoning met een zweem van munt of een zacht, zoete acaciahoning: De Traay zorgt er voor dat al deze heerlijke honingsoorten, vloeibaar en crème, biologisch of gangbaar, bij de honingliefhebber op tafel staan. Naast het honingassortiment heeft de Traay honinggerelateerde producten als propolis, biologische siropen en honingwijnen, zoals échte biologische Mede.
Publicatiedatum: