Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Als enige in Nederland"

Bio-melkcupjes van Zuivelrijck nu in herkenbaar kartonnen doosje

Tholen - Zuivelrijck introduceerde vorig jaar als eerste in Nederland biologische koffiemelk in cupjes in dispenserdozen voor out-of-home en consumentenverpakkingen. In de consumentenverpakking zaten de cupjes per tien stuks verpakt in een plastic sleeve, maar daar is nu verandering in gekomen. Vanaf heden zitten ze verpakt in een herkenbaar kartonnen doosje.

"Vanaf dag 1 waren we eigenlijk niet tevreden met de plastic sleeve, die door alle bestaande merken koffiemelkcupjes worden gebruikt in de winkels. We hebben er toen voor gekozen om er wel mee te starten, maar tegelijkertijd een beter alternatief te ontwikkelen door gebruik te maken van karton. We zijn hiermee de enige in Nederland en vinden dat het nieuwe kartonnen doosje beter past bij het merk Zuivelrijck", licht René van der Veen toe.



Deze omverpakking oogt volgens hem een stuk frisser en is beter te bedrukken in de herkenbare Zuivelrijck-stijl. Ook blijft het beter op het schap staan. De eerste partij met de nieuwe verpakking is inmiddels al uitgeleverd aan Udea.
 
Het zal overigens niet bij deze vernieuwing blijven. "We blijven de ontwikkelingen in de gaten houden zodat we ook de verpakkingen in de toekomst nog verder kunnen optimaliseren."

Voor meer informatie: rvanderveen@zuivelrijck.nl, www.zuivelrijck.nl of volg Zuivelrijck op Twitter of Facebook.