Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Start op 15 april

Cursus over rauw voedsel op Hof van Twello

Rauw eten is een feest vol gezondheid. Deze cursus op Hof van Twello is bedoeld voor iedereen die wil weten wat rauw voedsel nu eigenlijk is en hoe je lekkere en gezonde rauwe en biologische maaltijden kunt samenstellen. "In vier ochtenden gaan we in op de voedingstheorie, ingrediënten, bereidingswijzen, keukenapparatuur, kiemen, fermenteren, mogelijkheden en valkuilen. De ochtenden bestaan uit een theoretisch deel, een praktisch deel in de keuken, en worden afgesloten met een heerlijke rauwe maaltijd. Na elke ochtend krijg je cursustekst en recepten mee. Na deze cursus ben je een stevig eind op weg geholpen met het (gedeeltelijk, grotendeels of geheel) overstappen op rauwe plantaardige voeding. Je kunt de hele cursus volgen, of voor één of enkele ochtenden kiezen, afhankelijk van je eigen behoeften", licht Laurette van Slobbe toe.



15 april: Wat is rauw voedsel, en wat moet je weten om ermee te kunnen beginnen? Eenvoudige bereidingstechnieken en recepten. Een introductieochtend die de basis legt voor de overige ochtenden en waarmee je meteen aan de slag kunt.

13 mei: Gezonde, lekkere raw food ingrediënten en werken met de dehydrator

3 juni: Tarwegras, kiemen en andere microgroente, wilde groenten en kruiden.

24 juni: Melkzure fermentatie voor een gezonde darmflora. Rejuvelac, zuurkool en heerlijke zaden/notenkaasjes. Rauw voedsel in de winter.

Data: Zondagen 15 april, 13 mei, 3 juni en 24 juni. Er zitten steeds meerdere weken tussen de cursusochtenden, zodat je tussentijds ervaring kunt opdoen met de lesstof en de recepten, en je vragen vanuit je eigen praktijk kunt stellen.

Tijd: 10:00-13:30 uur
Plaats: Hof van Twello, Rijksstraatweg 17, Twello.
Prijs: per ochtend 66,50 euro, bij opgave vooraf voor de hele cursus: 240 euro (i.p.v. 260 euro). Dat is inclusief een heerlijke rauwe lunch, cursustekst en recepten. "Je kunt voor die dagen met korting een groene sap- en smoothiepakket vol verse onbespoten en supergezonde wilde groente bestellen. Als je een sapcentrifuge of staafmixer hebt kun je hiermee meteen gezond aan de slag."

Inschrijving vindt plaats door betaling vooraf. Voor meer informatie en opgave: [email protected]
Publicatiedatum:

Gerelateerde artikelen → Zie meer