Start op 15 april
Cursus over rauw voedsel op Hof van Twello
15 april: Wat is rauw voedsel, en wat moet je weten om ermee te kunnen beginnen? Eenvoudige bereidingstechnieken en recepten. Een introductieochtend die de basis legt voor de overige ochtenden en waarmee je meteen aan de slag kunt.
13 mei: Gezonde, lekkere raw food ingrediënten en werken met de dehydrator
3 juni: Tarwegras, kiemen en andere microgroente, wilde groenten en kruiden.
24 juni: Melkzure fermentatie voor een gezonde darmflora. Rejuvelac, zuurkool en heerlijke zaden/notenkaasjes. Rauw voedsel in de winter.
Data: Zondagen 15 april, 13 mei, 3 juni en 24 juni. Er zitten steeds meerdere weken tussen de cursusochtenden, zodat je tussentijds ervaring kunt opdoen met de lesstof en de recepten, en je vragen vanuit je eigen praktijk kunt stellen.
Tijd: 10:00-13:30 uur
Plaats: Hof van Twello, Rijksstraatweg 17, Twello.
Prijs: per ochtend 66,50 euro, bij opgave vooraf voor de hele cursus: 240 euro (i.p.v. 260 euro). Dat is inclusief een heerlijke rauwe lunch, cursustekst en recepten. "Je kunt voor die dagen met korting een groene sap- en smoothiepakket vol verse onbespoten en supergezonde wilde groente bestellen. Als je een sapcentrifuge of staafmixer hebt kun je hiermee meteen gezond aan de slag."
Inschrijving vindt plaats door betaling vooraf. Voor meer informatie en opgave: [email protected]